Фирма за Ремонт на ВиК инсталации в София

Системата на ВиК инсталациите е много специфична, тъй като включва невидими тръби, които минават под плочките, замазките и стените като водата гравитира в различни посоки. Проблемите, до които може да доведе ВиК инсталацията не са никак малко, така че още при първите симптоми, е желателно да се обадите на 151®, за да извършим необходимия ремонт.

Най-често проблемите с инсталацията на водопровода и канализацията възникват в мокрите помещения – бани и тоалетни, а също така и при мивката в кухнята. От голямо значение е да се установи, дали тръбите са дефектирали и налага ли се да бъде извършена смяна. Основната задача пред специалистите се свързва с откриването на аварията, теча или запушването.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Ако се доверите на водопроводчиците и техниците на 151®, ще бъдете по-спокойни за изправността на ВиК инсталацията в дома ви. Работим изключително със специална апаратура за диагностика и всички нужни инструменти за ремонт на ВиК инсталации. Работата ни понякога се свързва с къртене, полагане на хидроизолации, възстановяване на загуби и други, но по-важното е, че след нашата намеса ще се чувствате спокойни, и ще забравите за големите неприятности.

Това, което ни различава от много ВиК фирми е, че работим само и единствено с висококачествени материали. Ние знаем колко отговорна е задачата да ремонтираме ВиК инсталацията, така че не можем да допуснем да използваме евтини и некачествени пособия. Професионализмът за нас е над всички, и ще ви го демонстрираме, ако ни дадете възможност.

Какво друго включват ВиК услугите ни?

Специалистите на 151® се справят перфектно с амортизирали ВиК системи. Отстраняваме всички видове течове, за да предпазим мокрите помещения в жилището ви от щети. В същото време работим със специална техника, която открива причинителите на течове от водопровод, канализация, смесители, тоалетни чинии и други. Предлагаме добри цени и бърза работа.

Ако имате въпроси свързани с ремонт на ВиК инсталации и системи, можете да ни го зададете, след като пишете на нашия имейл адрес или се обадите на телефоните за контакт, които ще намерите тук в сайта ни. Поемаме отговорност да ви върнем незабавен отговор, и да се намесим при нужда. Очакваме вашите обаждания и гарантираме, че ще се справим с всеки един проблем.