В нашата платформа ще срещнете добри майстори за ремонт на покриви София

Ремонтът на покриви е специфична задача, която изисква добри познания относно покривните конструкции, хидроизолациите, покривните покрития и други елементи. Много майстори могат да предложат ремонт на покрив, но малко са тези, които гарантират качество. Ето защо можете да се свържете със 151.bg, тъй като екипът ни е изграден от добри специалисти в ремонта на покриви.

Ремонт на покриви софия

Вълнува ви бюджетът? Открийте ясните цени в нашата ценова листа за ремонт покриви

Какви видове ремонти на покриви можете да намерите чрез 151.bg?

Ако вашият покрив тече и пропуска студ, то със сигурност е дошло време да го ремонтирате. Ние можем да предложим смяна на хидроизолация, пренареждане на керемиди, поставяне на улуци, грижа за комините и много други. Постигаме успехите си благодарение на прекрасния ни колектив от майстори, за които ремонтът на покрива е призвание, а не просто поредната работа.

Амортизираната конструкция на покрива може да Ви създаде истински главоболия. В този ред на мисли трябва да се свържете с екипа ни, за да внесе необходимите корекции. Имайте предвид, че с напредъка на времето, влошените климатични условия и въздействието на околната среда, могат да задълбочат проблемите на вашия покрив. Ето защо не бива да се бавите с реакцията.

Течове, влага, студ, влизане на горещ въздух и рушащо се покривно покритие са само малка част от неприятните ситуации, които може да изпитате. Това обаче няма да се случи, ако заявите услугата ремонт на покриви чрез контактната форма на 151.bg, тъй като нашите екипи знаят как и ще Ви помогнем по най-добър начин.

Защо да изберете помощ за ремонта на вашия покрив от екипите на платформата в София?

Истински специалисти, иновативни инструменти, отлични материали и солидни знания, са причините, заради които трябва да изберете фирмата ни. Много обещават, а малко изпълняват, така че не рискувайте с анонимни майстори, защото може да се навлечете неприятности. Ние гарантираме за качествено извършените ремонтни дейности, така както трябва да бъде.

И, ако в този момент покривът започне да капе, не чакайте някой да Ви подканва, а вижте телефоните за връзка с нас тук в интернет сайта ни. Наш екип ще посети адреса на жилищния блок или къщата, където живеете, за да овладее ситуацията. Разбира се, ремонтираме покриви и на обществени сгради, търговски обекти, болници, училища и други. Чувствайте се добре дошли да се свържете с нас, и да забравите за неприятностите идващи от покрива над главите ви.

Подмяна на улуци

Подмяна на улуци е нужна за правилното функциониране по предназначение на отводнителната система на покрива. Няма такова голямо значение видът на улуците, колкото състоянието им.

Пренареждане на керемиди

В България са известни три вида керемиди (цигли): с един улей, с два улея и турски керемиди (средиземноморски), като последните са най-стар вид, познат още от древността, и използвани предимно при изграждането на стари къщи и вили. Именно такъв тип покриви трябва да се пренареждат на всеки 4 – 5 години.

Тенекеджийски услуги

Вкъщи бихте имали нужда от тенекеджийски услуги, ако Ви предстои например замяна на улуци или претърсване на покриви. Това го можем и го правим отлично.

Хидроизолация на течна гума

За доста хора, извън строителната сфера, не е известно какво точно означава терминът “течна гума”. Ако и Вие сте от тях, тук е мястото където ще се запознаете с всички нейни качества и приложения.

Често задавани въпроси

Разбира се! Ние извършваме претърсване и ремонт на покриви в София и областта. Грижим се еднакво добре за жилищните кооперации, за къщите, за вилите, бунгалата и всякакви други покривни конструкции и навеси. Нашите специалисти не се страхуват от височини или че малко ще се понамокрят. Затова практически те могат да се доберат до всяко място – всеки теч, спукана или разместена керемида.

Подобно на всяка друга дейност – да. В случая отговорността е много голяма, тъй като капка по капка дъждът може да предизвика гниене на гредите, които придържат покривната конструкция. А ако това се случи, цялата сграда рискувате да се разруши.

Спецификата в случая се дължи на това, че метеорологичните условия са непредвидими. Проблеми могат да настъпят при бури, силни снеговалежи, превалявания, порои и др. И тъй като борбата с природата е безпредметна, 151® ви приканва да вземете нужните мерки, докато е време

След като ни сигнализирате, че се съмнявате за някакви проблеми, свързани с покривните конструкции и навеси, ние ще дойдем на място и ще направим нужния оглед. Можем сами да си набавим нужните материали, както и Вие да ни предоставите такива. Във втория случай качеството на свършената работа ще бъде изцяло Ваша отговорност, тъй като вложеният труд не гарантира безупречни крайни резултати, ако материалите не го позволяват.

4.4/5 - (1172 votes)