Електро услуги, ремонти и монтажи в София

Също така Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Благоевград .. цялата страна

В наши дни няма нищо по-лесно от това да откриете електро услуги София или във вашия град. Тук обаче трябва да се мисли в перспектива. Не стига един електротехник да монтира крушка, която ще изгори след 1 месец. Това е най-обикновеният пример, който можем да дадем. Ако пък говорим за изграждане на ел. инсталации или по-сложна работа, то тогава нещата стават сериозни.

На хоризонта обаче се задава фирма, която може да Ви предостави висококачествени електро услуги в София. Нашето име е 151.bg и лесно за запомняне от потребителите. Предлагаме не само работа по ел. инсталациите, но и ремонт на битови електроуреди, смяна на бушони, крушки, контакти и други. Презентирали сме работата ни на нашите страници тук в уебсайта.

електро услуги софия

Не се колебайте – разгледайте нашата ценова листа и открийте най-добрата оферта за вас.

Какви електро услуги ще намерите е платформа 151.bg в София и в другите градове където присъстват наши екипи?

Екипът ни от електротехници в София работи по всички проблеми с електричеството, както и изпълнява задачи по ремонт и монтаж на битови електроуреди – бойлери, абсорбатори, готварски печки и тем подобни. За разлика от много “техници“ ние ще дадем гаранционна карта за работата, която сме извършили на вашия обект. Независимо дали става дума за изграждане на електроинсталации или за ремонт на уред, фирмата ни ще се намеси решително във ваша полза.

Ремонтните дейности се изпълняват от специалисти, а не от хора, които тепърва се учат, що е то ток и има ли почва у нас. Не е случайно, че сме търсени от потребители във всички точки на София, като в това число влизат кварталите Люлин, Обеля, Надежда, Овча купел, Слатина, Младост и още много. Хората ни дадоха вот на доверие, а ние го оправдахме с вещата си и навременна намеса.

Защо да изберете нашите електро услуги в София?

Ясно е, че има десетки, та даже стотици фирми, които предлагат електро услуги София. Ясно е, че Вие познавате имената им, тъй като сте ги срещали в интернет или във вестникарски обяви. Различното при нас е, че предлагаме алтернатива, която е свързана не само с по-ниската цена, но и с по-високото качество на работа, което включва обучени служители и модерна техника.

Ако не искате нещата да се случват на половина, то тогава потърсете 151.bg във вашия квартал. Ние ще дойдем бързо, за да разрешим проблема с електричеството, колкото и сложен да е той.

Електро ремонти

Възникнал проблем с електроинсталацията е не само неудобство, но преди всичко представлява огромен риск за безопасността за Вашето семейство, служители или колеги.

Подмяна на Ел табло

Остарелите ел табла изискват да бъдат подменени, защото в един момент започват да представляват проблем за доста от инсталациите. Когато се наложи и за вас да бъде извършена тази услуга, обърнете се към 151®.

Изграждане на ел инсталации

Много важно е при изграждането на нова ел инсталация да сте наясно какво точно искате. Предварително трябва да си представите дома ви с обзавеждането му и всички аксесоари.

Смяна на ел инсталация

Както всички други неща в нашето ежедневие и електроинсталацията се нуждае от периодични ремонти или когато е доста стара и проблемите зачестят, препоръчваме на нашите клиенти подмяната й.

Монтажни дейности

Качеството при изпълнението на електромонтажните дейности са също така доста отговорен и важен елемент в областта на електро услугите.

Ремонт на бойлерно табло

Специалистите, които работят в екипа на 151®, предлагат услугата смяна на бойлерно табло. Тази услуга е наричана още смяна на външен стенен електрически ключ за бойлер. Без значение, че различните хора назовават действието по различен начин, в крайна сметка става въпрос за едно и също нещо.

Ремонт на стълбищно осветление

Професионалистите, от които е изграден екипът на 151®, извършват ремонт на стълбищни осветления на обществени и жилищни сгради. Работим бързо и безупречно и предоставяме услугите си на едни от най-добрите цени на пазара, така че можете да ни се доверите без каквото и да било колебание.

Смяна на предпазител

Предпазителите, познати още като прекъсвачи, представляват малки и умни устройства, и именно прекъсването на тока, при достигане на опасно високи ампери, е основната им функция.

Откриване на кражба на ток

Дори при най-малкото съмнения, че сте станали жертва на кражба на ток, извършите проверка или пък се свържете с екипа на 151®. Понякога установяването се случва лесно, но в други случаи обаче, най-вече ако кражбата е извършена професионално, няма начин да разберете истината със сигурност, освен ако не се намесят професионалисти.

Откриване на скрити кабели

Екипът на 151® предлага качествено извършване на услугата по откриване на скрити и прекъснати кабели. Най-хубавото е, че, стига случаят да го позволява, ще извършим всичко това без къртене, като за целта ще използваме специален уред за слабо и силнотокови инсталации. Този уред позволява да бъде локализирано мястото на прекъснатия или закрит със строителни материали контакт, разклонителна кутия и др. с голяма точност.

Често задавани въпроси

Честно казано е трудно. Електричеството е опасно, ако не се работи внимателно с него. А в град с население, надхвърлящо 1 милион, рисковете са много. Опасностите дебнат възрастни хора, болни и деца. Фирми като нашата има много, но е друг въпросът каква работа се върши и колко ефективна е тя.

За да си осигурите максимално качество на ниски цени, можете да се доверите на 151®?

Тъй като не знаем какъв точно е Вашият проблем или притеснение, можете да получите информация за цената, когато ни потърсите. Обикновено цените ни се приближават до средните на пазара, но при дребни проблеми или при желанието да извършим комплексни услуги, са възможни отстъпки.

Разбира се. Макар че редовни клиенти в нашата сфера означава клиенти, които ни търсят повторно или за пореден път за някаква услуга. Това, честно казано, не е комплимент, а по-скоро сигнал, че нещата не се вършат качествено. Не бихме могли да твърдим, че имаме редовни клиенти, а по-скоро такива, които ни търсят при различни проблеми, защото веднъж са останали доволни. В такива случаи са възможно оферти и преференциални условия.

4.7/5 - (1011 votes)