Внедряване на защита от пренапрежение София

Съществуват различни причини, пораждащи пренапрежение. Понякога самите модули за управление стават непредвидими, друг път фактор са атмосферните условия. Във втория случай визираме например мълниите, които нанасят сериозни поражения. И обикновено атакуват „сърцето“ на електроуреда: дънни платки, харддискове и др.

Платформа 151.bg ви предоставя лесен и удобен начин да намерите опитни и професионални електротехници, специализирани във внедряването на системи за защита от пренапрежение. Не рискувайте с безопасността и състоянието на вашите електроуреди. Използвайте платформа 151.bg, за да намерите експертни електротехници, които ще ви помогнат да осигурите надеждна и ефективна защита от пренапрежение. Запазете спокойствие и се доверете на професионалистите, регистрирани в платформата, за да предпазите вашите електроуреди и да се насладите на безопасна и надеждна електроинсталация.

Защита от пренапрежение

Не се колебайте – разгледайте нашата ценова листа и открийте най-добрата оферта за вас.

Осигурете продължителен експлоатационен живот на уредите си

Пренапрежението в електрическата мрежа е сериозен проблем, който може да повреди вашето електрооборудване и вашите електроуреди. Високи напрежения и токови вълни могат да предизвикат необратими щети и да намалят живота на вашите електрически уреди. За да осигурите оптимална защита и безопасност, платформа 151.bg ви предоставя контакти на експертни електротехници, специализирани във внедряването на системи за защита от пренапрежение.

Потърсете помощ от платформа 151.bg, чрез която можете да се свържете с електротехници за защита от пренапрежение, монтаж, демонтаж или дори основен ремонт на ел. инсталацията. Ако се нуждаете от някого, който да провери състоянието на ел. таблото, отново можете да разчитате на помощ от платформа 151.bg.

Какви видове защити от пренапрежение съществуват?

В практиката се ползват различни форми на защита от пренапрежение. Една от тях е индивидуалната, при която защитата се поставя във всяко от таблата. Другата е колективна, която се поставя в главните и второстепенните електроразпределителни табла. Третата форма на защита от пренапрежение са гръмоотводите. Те са превенция, общовалидна за цялата сграда, която оказват защита в определен периметър на сградите върху които са поставени.

За да бъде правилно определени вида на защитата е нужно първо да бъде извършен оглед на място от добър електротехник. А такъв можете да намерите чрез формата за контакт на платформа 151.bg. Попълнете я, като отбележете вашето търсене за електротехник за инсталиране на защита от пренапрежение, и съвсем скоро с вас ще се свърже точният специалист.

Често задавани въпроси

Фирма 151® е голяма, с големи възможности и високо квалифицирани екипи от електротехници. Разполага с уреди от висок клас, чрез които всеки проект се извършва максимално професионално, точно и качествено

Електротехник ще монтира специални релета за контрол на напрежението и тока (напреженова защита), в това число влиза защита от ниско и от високо напрежение. Тези релета се включват при необходимост за да регулират напрежението. Подходящи са за сгради с променлив ток

Разбира се! Често ни се случва дори да препоръчаме на клиент да монтираме ДТЗ, ако не е запознат, защото предпазват уредите и цялата електро система от токовото напрежение. За монтажа и настройката им се изискват специални умения, така че свържете се с нас, ако прецените, че имате тази нужда. Ние Ви очакваме!

4.6/5 - (919 votes)