Подготвени екипи за кърти чисти извозва в София от 151.bg

Ние сме платформа 151.bg и разполагаме с опитни екипи в дейностите, познати като – кърти чисти извозва. Всичките ни специалисти имат опит в областта на всички къртачни услуги. Винаги работим с професионализъм и се стремим към супер качество, за да продължаваме да затвърждаваме доверието, което проявяват клиентите ни към нас.

кърти чисти извозва софия

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Предлагани кърти чисти извозва дейности

С течение на времето дори разширихме спектъра си от предлагани професионални услуги с кърти чисти извозва. Предлагаме и извършването на други дейности. Платформата на 151.bg разполага с професионални екипи, изградени от мотивирани работници. Всички те са с богат опит в областта на къртенето, отпушването на канали и ред други специфични дейности. Всички екипи в 151.bg, които изпълняват комплексната услуга – кърти чисти извозва са подговетни и за най-непредвидини ситуации.

Принципи на нашата работа

В работата си залагаме на високото качество и винаги гарантираме коректно изпълнение. Изключително много държим на точността. Винаги спазваме предварително уговорените срокове. Държим на съхраняването на имуществото Ви и се придържаме към пълната безопасност по време на работа. Фирмата ни разполага с личен транспорт. Освен това си служим със специализирана къртачна техника от последно поколение. Всичко, което предлагаме, го правим както трябва, при това на възможно най-ниската възможна за услугата цена.

Как да действате след къртенето?

Ние предлагаме не само къртене, но и чистене, а след това и извозване на строителни отпадъци. Извършваме ги след ремонт и извършени реконструкции, а всички добре знаем колко трудно се правят, ако не се ползва професионална помощ.

Само заявете желанието си и ние ще почистим и ще извозим строителни отпадъци от дома, фирмата или двора Ви. Можем да премахнем всичко, което е останало след извършените ремонтни дейности. Ще извозим строителните отпадъци, като ще ги разтоварим на лицензирано за целта сметище.

Екипите ни разполагат със собствен транспорт и с добре обучени служители, мотивирани в работата си. Работим на изключително ниски цени и винаги осигуряваме най-доброто качество.

Ако и при вас е възникнала нужда от къртачни услуги, почистване след ремонт или пък извозване на строителни отпадъци от вече разрушените постройки – екип на 151.bg е правилният избор! Къртим, чистим и извозваме, без да създаваме никакви грижи за Вас. Получавате просто чудесен краен резултат!

Къртене на баня

Това обикновено е най-неприятната част от работата, но ние ще я свършим бързо. Имаме всички необходими инструменти. Точната степен на къртене е силно зависима от това какво е състоянието на основата, намираща се под плочките.

Къртене на бетон

Това е първичен, изключително важен разрушителен процес. Без него не би била възможна никаква реконструкция, нито модернизации.

Къртене на комин

Къртим комини бързо, качествено и професионално. Разполагаме с техника и с отлични специалисти. Не оставяме бъркотия след себе си – поемаме отговорност да ограничим мръсотията единствено до помещението, където ще се предприеме събарянето на комина.

Къртене на плочки

Замърсяването се ограничава само в помещението, в което работим, а в допълнение предлагаме и услуги за почистване и извозване на отпадъците.

Къртене на подпрозорец

Когато става дума за къртене на подпрозорец, работата става още по-прецизна, защото обикновено говорим за малки пространства, в които да се ограничим.

Къртене на стени

Без значение дали възнамерявате да обедините две стаите с помощта на интериорна арка или пък искате да направите разширение на кухнята към балкона може да разчитате на нашата помощ.

Къртене на тухла

Без значение дали се нуждаете от пробиване, разрушаване или къртене на стена от тухла, бетон или пък панел – можем да свършим всичко за минимално време, а крайният резултат от работата ще бъде повече от задоволителен, дори впечатляващ за Вас.

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на бетон, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.6/5 - (1241 votes)