Бързо къртене на бетон в София

Ако сте решили да извършвате по-сериозен ремонт и имате нужда от добър екип за къртене на бетон, за да бъде всичко успешно завършено, то платформа 151.bg е нужният Ви помощник. Предлагаме специфичната услуга къртене на бетон, като я извършваме качествено и същевременно – на най-добри цени.

Къртене на бетон

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Защо е нужно къртенето на бетон?

Това е първичен, изключително важен разрушителен процес. Без него не би била възможна никаква реконструкция, нито модернизации. Необходимо е за поставяне на начало на разширяване или за преразпределение на пространството, като това не се отнася само за дома, а и за административни, производствени или обществени сгради.

Имайте предвид, че къртенето на бетон представлява отговорна работа. Никога не си позволявайте да я поверите на хора с малък, а камо ли с никакъв опит. Обърнете се към 151.bg – така качествената услуга е гарантирана.

Професионално къртене на бетон от екип на 151.bg

Екипът на 151.bg е с дългогодишен опит в областта на къртачните услуги. Всичките ни специалисти имат опит в сферата. Предлагаме бързо и напълно професионално къртене на настилки и прегради в частни домове, изкъртване на апартаменти, на офис сгради или на складове и производствени халета. Работните екипи, с които можете да се свържете чрез 151.bg извършват демонтаж на прегради и стени от най-различни материали –бетон, тухла, панелни стени, облицовки от фаянс и теракота, настилки и др.

какви са нашите цели и амбиции?

Като продължение на услугата къртене на бетон, след това предлагаме почистване, извозване и други допълнителни услуги, като цените ни са едни от най-добрите и са достъпни за всеки клиент. Стремим се да изграждаме доверие в лицето на клиентите ни, които да останат доволни и отново да ни потърсят при нужда.

След къртенето можем да депонираме строителните отпадъци в законно регламентирани сметища, предназначени за целта.

Каква е структурата на нашия екип?

Екипът на 151.bg е изграден от професионалисти, които имат богати познания за конструкцията и изграждането на сградите, за вида на материалите, инсталациите и тръбопроводите, които кръстосват подове и стени. Преди да бъде извършен демонтаж на стени и на прегради, експертите ни извършват оглед на съоръженията, за да се установи  материала, параметрите и исканите промени, преди стената да бъде разрушена. Това е начинът работата да бъде правилно свършена, едновременно професионално и безопасно.

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на бетон, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.5/5 - (1198 votes)