Бригади за къртене на подови настилки в София от платформата на 151.bg

Екипите, част от платформа 151.bg Ви предлагат изгодни оферти за къртене на подови настилки

Ако Ви предстои къртене на подови настилки или на всякакви други конструкции, можете да разчитате на нас. Ние предлагаме оглед, изготвяне на оферта, с която ако се съгласите, започваме да къртим.

Къртене на подови настилки

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Освен къртене на подови настилки, при нас можете да поръчате:

 • Извозване на отпадъци;
 • Къртене на стени и покриви;
 • Претърсване на покриви и замяна на керемиди;
 • Ремонт на кухня;
 • Ремонт на детска стая;
 • Ремонт на бани и тоалетни;
 • Монтаж и демонтаж на дограма;
 • Подмяна на стъклопакети;
 • Ремонт на кухня;
 • Поправка на течове;
 • Отпушване на канали;
 • Продухване на тръби;

Можете да се обърнете към нас за отводняване, намиране на проблемни кабели в стените. Ако има опасност от токов удар, ако централното ел табло не функционира правилно, ние ще Ви сътрудничим. На практика трудностите и проблемите, съпътстващи ежедневието ни са безброй. Една обикновена дупка в асфалта може да Ви остави без автомобил. така и една неправилно или слабо свързана тръба може да съсипе пода. Затова извършваната от нас услуга къртене на подови настилки е в топ-редиците на най-търсените услуги. Други такива услуги са ремонт на стени и тавани, монтаж и демонтаж на дограма, сканиране на тръби.

Самото къртене на подови настилки е взаимно свързано и дори обусловено от някой от горе-изброените аварии. Ако сте с подово отопление, което не е качествено монтирано, скоро ще разберете за него по трудния начин. Възможно е да се издуят подовите настилки, без значение от техния вид. В практиката са познати настилки от PVC, трислоен паркет, текстилни настилки, теракота, клинкер, профили и др. Без значение коя е Вашата, ако не е наред, следва къртене, извозване, пренасяне на новите материали за замяна и монтиране. А след монтирането-заслужена почивка за нас и голямо облекчение – за Вас.

В какво се изразяват нашите съображения относно къртенето на подови настилки?

При къртене на подови настилки винаги се съобразяваме с техния вид. Различните материали изискват различно отношение, което не можем да Ви опишем подробно. Или поне не тук, а по телефона или когато се срещнем. Информацията, която ни е нужна, за да се ориентираме как да сме максимално полезни, е лаконична. Интересува ни видътна настилката, проблемът, заради който сте стигнали до къртене на подови настилки. Трябва да ни ориентирате от колко време е проблемът и имате ли някакви срокове предвид. Ако реакцията трябва да е спешна, ще направим максималното, за да се отзовем навреме. Така ще избегнем двустранно неудобство.

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на подови настилки, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.6/5 - (974 votes)