Срещни твоята бридага за къртене на баня в София през нашата платформа

Къртенето на баня обикновено е много сложна процедура, която стряска повечето хора. То се налага, когато отново настъпи времето за ремонт. Случват се различни неща, които да подскажат, че е дошло времето за къртене на банята. Може старите плочки да бият вече на кухо. Или просто да не харесвате вече вида й. Или да има скрити течове някъде по тръбите в стената, които да не може да се разбере откъде точно идват. А налага ли се да къртите банята, вероятно си спомняте ужасния труд и всички проблеми, които сте имали последния път при извършване на тази процедура.

Ако искате ужасът да не се повтори, обърнете се към платформа 151.bg, в която можете да намерите къртачки екипи по удобен и бърз начин.. Ние сме специалисти в тази сфера!

Къртене на баня

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Изкъртване на старата облицовка и тръбна инсталация

Това обикновено е най-неприятната част от работата, но ние ще я свършим бързо. Имаме всички необходими инструменти. Точната степен на къртене е силно зависима от това какво е състоянието на основата, намираща се под плочките. Перфектният вариант е отлепване на плочките, но без въобще да се наруши целостта на основата, на която са били монтирани. Това обаче е голяма рядкост, в повечето случаи се налага къртене до тухла.

Понякога се търси скрит теч и той е причината за къртенето. В такъв случай екипът на 151.bg извършва къртенето единствено по продължение на тръбите. Така ще може да се открие течът и тръбите ще могат да бъдат извадени.

Цена за къртене на баня

Цената, която ще Ви струва къртенето на банята зависи от доста фактори. Нашите екипи обаче предлагат винаги едни от най-добрите цени на пазара, предлагани за подобни пакети! Може да комбинирате къртенето на банята с други услуги, които се предлагат в 151.bg.

След като къртенето бъде изпълнено, нашите екипи ще ви предложат почистване и извозване на фаянса, теракота и другите отпадъци. Можем да изнесем отпадъците и да ги превозим със собствен транспорт до най-близкото сметище.

Ако Ви се наложи къртене на стар или на нов фаянс или теракота в банята, екипът на 151.bg ще пристигне на място с отлично екипирани къртачи, които ще свършат работата за минимално време.

Често задавани въпроси

Когато щетите, следствие на течове или влага, са непоправими. Разбира се, никой не желае да се прибягва да подобни мерки, но понякога е неизбежно. Всъщност неизбежното идва тогава, когато сте си затваряли очите за видимите проблеми и признаци. Когато сте осъзнавали, че капка по капка сте допринесли за прогизването на стените и пода.

Къртенето на банята е належащо в още един случай – ако има течове, които не могат да бъдат идентифицирани, а съседите Ви, освен Вас, са потърпевши.

Именно в тези случаи, когато заради неуредици от ВиК естество страдат и хората около Вас. В кооперациите дребните проблеми могат да прераснат в скандали, защото някой не е гледал навреме и не е взел нужните мерки. Преобладаващата част от тези неуредици са с произход банята и мокрите помещения като цяло. За да не се стига до къртене на банята, наберете нашите телефони и направете нужното.

Оглед, диагностика, цялостен анализ на състоянието на тръбопровода и канализацията. Всичко това е несъмнено по-евтино, отколкото предприемането на цялостни ремонти.

Изберете 151®, за да си спестите средства, време и главоболия.

4.6/5 - (1280 votes)