Изгодно къртене на комин в София от опитни къртачни бригади

Ако Ви предстои къртене на комин, най-доброто, което може да направите, е да се обърнете към професионалистите от 151.bg. Все още има хора, които предприемат действието сами или с помощта на приятели. Това обаче е специфична акция и най-сигурно би било работата да е в ръцете на опитни майстори..

Къртене на комин

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Кога се кърти коминът?

Може да искате да махнете стария комин с цел да освободите повече място в някоя от стаите например? Екипът на 151.bg е правилният избор! В лицето на нашия екип ще откриете опитни къртачи, която ще обърнат нужното внимание на работата си и желанията Ви как точно да бъде извършена тя. Преди да предприемем действие, предлагаме да Ви направим оглед и консултация, за да проверим дали желаната реконструкция на комина ще бъде възможна.

Как работим?

Къртим комини бързо, качествено и професионално. Разполагаме с техника и с отлични специалисти. Не оставяме бъркотия след себе си – поемаме отговорност да ограничим мръсотията единствено до помещението, където ще се предприеме събарянето на комина. Имаме модерна, нова техника, с помощта на която ще намалим разпръскването на сажди и прах. След като приключим с работата, веднага ще съберем строителните отпадъци. След къртенето предлагаме и да почистим, както и да извозим боклука до обособени със закон сметища.

Каква е цената за къртене на комин?

Събарянето на комин, а също и всички останали строителни работи, в които е включено къртене и събаряне, изисква работа от опитен екип, за да бъдат свършени правилно. Екипът на 151.bg добре знае какво върши във всеки отделен момент. Преди да се решите на такава стъпка, трябва първо да се извърши оглед от някой от нашите специалисти. Предлагаме Ви да се свържете с нас, а ние ще дойдем на мястото и ще направим безплатен оглед. След огледа ще можем да Ви дадем конкретна цена и ще посочим времето, което би ни било нужно, за да дойдем и да съборим нежелания комин.

Благодарение на богатия дългогодишен опит, който имаме и отличната висококачествена техника, ние винаги работим едновременно бързо и много качествено. Цените ни пък са конкурентни и винаги са сред най-ниските, предлагани в страната.

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на комин, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.4/5 - (1289 votes)