При нас ще срещнеш вашия майстор за къртене на стени в София

Ние от 151® предлагаме най-качественото къртене на стени на възможно най-добрите цени. Тази услуга, която е свързана с къртенето на стени, е между най-търсените къртачни услуги. Няма значение какъв е материалът, от който са изработени стените – дали са тухлени, бетонни, панелни или са направени от друг материал, в състояние сме да се справим с тях. Стените обикновено не са много трудни за събаряне, но за да се извърши това е необходимо процесът да бъде извършван с добре подбрани инструменти и да го правят правилните хора, които разполагат с достатъчно познания. Екипът ни предлага услугата къртене на стена, а освен това още ред други къртачни услуги, като работим на възможно най-ниските цени! Напълно Ви гарантираме, че  чрез работата с нас ще си спестите много главоболия, пари и време.

Къртене на стени

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Кога се налага услугата къртене на стена?

Обикновено хората обичат промяната! Влияем се от какво ли не – от модни тенденции, от факта, че жилището ни е отесняло, модернизацията на офиса, реконструкцията на производствени или административни помещения… Всичко е възможно да бъде променено в зависимост от нуждите и от визията на човека. При процесите, които протичат около подобни промени се изисква често цялостното къртене на някоя стена до основата или на отделни части от стена, като така се разширява или пък обединява вътрешно пространство.
Ако искате да си създадете по-приятна атмосфера в своя живот и да изградите точно тези пространства, за които си мечтаете, услугите ни по къртене на стени са изцяло на Ваше разположение.

Без значение дали възнамерявате да обедините две стаите с помощта на интериорна арка или пък искате да направите разширение на кухнята към балкона, даже и ако Ви е ненужно вече множеството от стари канцеларии и искате да създадете светъл и модерен бизнес салон с боксофиси  – 151.bg ще Ви помогне да реализирате намеренията си. Разполагаме с опит и умения, които са въоръжени със съвременна техника. Винаги сме на ваше разположение, когато се нуждаете от услугите ни.

Защо да изберете къртачен екип от платформа 151.bg?

Ще извършим професионално събаряне или корекция на най-ниски цени, без значение какъв е материалът на стената. Доверете се изцяло на специалистите от 151.bg, за да бъдете сигурни, че вашата задача ще е изпълнена по възможно най-добрия начин.

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на стени, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.4/5 - (1184 votes)