Технически надзор при ремонт на жилище или офис

Доверете се на квалифицираните ни специалисти и си осигурете надежден технически надзор от началната идея до всяка негова стъпка включително консултации по приемане на строителния или ремонтирания обект.

Гарантираме, че ще бъдете запознати със всички условности и пропуски, с които биха могли да пропуснат да ви запознаят избраният от вас майстор или фирма за текущия ремонт.

Безспорно е, при подобен подход да имате повече предимства, отколкото недостатъци от нашите контролни функции.
С тази услуга не ви задължаваме да изберете 151® за изпълнител на текущия ремонт.

Какво всъщност представлява тази услуга?

Ние от 151® обслужваме десетки семейства ежедневно и голяма част от ремонтите се дължат на недобрата информираност на клиентите от техните майстори по-време на основни ремонти, като: подмяна на ВиК или Електро инсталация, подмяна на дограма, Ремонт на покрив, а също така и в не малка част от случаите при ремонта на банята.

Именно това ни мотивира да се опитаме да съберем на едно място доказани инженери и специалисти в различните СМР области, които отделят време за провеждане на изчерпателна техническа консултация по изпълнението на малък или голям ремонт на жилище, къща, вила, хотел, офис и т.н.

По време на нея ще бъдете запознати със всички гледни точки и решения на вашите желания, неща,с които често самите майстори поради различни причини пропускат да запознаят своите клиенти. Същевременно имаме възможност да ни ангажирате както да следим ремонтния процес, така и да участваме при самото приемане на работата, когато клиентите не могат да определят качеството му.

Поддържайте връзка с нас