Качествени услуги за монтаж на мебели в София

Екипите на 151.bg работят по начин, който гарантира на всеки монтаж на мебели в София – високо качество и безупречни крайни резултати. Независимо дали става дума за кухня, хол, всекидневна, за спалня или мокри помещения, платформа 151.bg може да Ви бъде безкрайно полезна.

Монтирането е специфична работа. Лесни на пръв поглед за сглобяване шкафове се оказват много трудоемки. Сякаш са направени за хора с инженерно образование. И на практика Ви отнема няколко часа, докато осъзнаете, че Ви трябва помощ. Много от клиентите, които са се възползвали от услугите за монтаж на мебели от нашите изпълнители, са ги посрещали с думите „Чак ни е срам, че не можем сами“. Ами, няма от какво да Ви е срам. Първо, нямате наличните инструменти, а те са разковничето на проблема. Второ, много от шкафовете и модулите са изработени от различни материали. Например дървен скрин с LED осветление и стъклена витрина. Всеки от тези компоненти се обработва по различен начин. Така че не се колебайте да се доверите на професионалист.

Монтаж на мебели софия

Ето Ви нагледен пример

Закупили сте си витринен шкаф, долната част от който е от дърво или имитиращ дърво материал. Той се затваря с дървена врата, която се прикрепя с панти. Горната част на шкафа е витрина, която се затваря със стъклена вратичка и също е прикрепен с панти. И на двете вратички трябва да пробиете дупки, както и да поставите дръжки. Само че стъклото е чувствително и леко трепване на ръката може да я пропука.

Друг пример е този с инсталирането на модули. Модулните секции внасят разчупен вид на стаята и са съставени от различни елементи и части. При монтаж на мебели всяка от тези части е от голямо значение. Ако сте си харесали например секция с обща дължина 2 метра, а стената Ви е 1,80 м, ще е нужно разместване. Едни модули може да се наложи да окачите на стената, а други – да намерят друго място, на друга стена. За Вас това е проблем, защото се нарушава изначалната Ви концепция и виждане.

Проблем всъщност няма – всичко е предизвикателство!

с което монтажниците, част от 151.bg могат лесно да се справят, защото разполагат с нужните знания и техника. Обзавеждането е много важна част от цялостното Ви усещане за дом, включително и на работното място. Монтаж на мебели в София е твърде обширно понятие и умишлено го използваме. Тази дейност не се свежда до 2-3 рутинни операции. Затова считаме, че можем да сме Ви безкрайно полезни при всякакви ситуации и по-особени случаи. Можете да проверите това като попълните кратния формуляр за запитване.

Какви мебели могат да сглобят монтажниците на 151.bg?

Вграждане на миялна машина

Чрез платформа 151.bg можете да поръчате професионално вграждане на миялна машина. Домакинята ще Ви бъде безкрайно благодарна. Ако самата Вие сте домакиня, не се лишавайте от подобно удоволствие.

Вграждане на пералня

Чували сте за пералня за вграждане, но какво знаете за вграждане на пералня? Целият смисъл от подобна дейност е концентриран около удобството и освобождаването на място.

Монтаж на антре

При монтаж на антре се започва от по-далеч. Защото антрето е първото нещо, което прави впечатление в един дом. От неговата кичозност или семпла подредба зависи..

Монтаж на градински мебели

Градинските мебели са задължителен атрибут за хората, за които домът е най-свещеното място на света. Ако сте късметлия и разполагате …

Сглобяване на етажерка

Стигнали сте до момент, в който Ви трябва монтаж на етажерка. Закупили сте всичко необходимо, но нямате идея как да го адаптирате към стените в дома Ви.

Сглобяване на детска стая

Може би пестите от друго, но от монтаж на детски стаи – едва ли. Като всеки родител и Вие ще искате най-доброто за потомството си.

Монтаж на котлони в термоплот

При предстоящ монтаж на котлони в термоплот се повдигат много въпроси. До отговора на част от тях ще достигнете и сами. За други ще Ви трябва помощ от професионалисти като 151®.

Монтаж на кухни

Безспорно монтаж на кухни е дейността, оглавяваща класацията на най-търсените професионални услуги при нас. В нея се храним, готвим, споделяме съкровени моменти със семейството си.

Сглобяване на дневна

Един монтаж на дневна означава много повече – от проектиране и преценка на всеки милиметър до прекарване на LED осветление.

Монтаж на маси

Как смятате Вие – дали монтаж на маси е търсена услуга? Ще Ви отговорим – твърдо ДА. Една от най-търсените всъщност. Защото е сред най-масово потребяваните в ежедневието ни.

Сглобяване на мека мебел

Търсили ли сте ни за монтаж на мека мебел? Ако се ровите в интернет за подобна услуга, вероятността да го направите е голяма. Ние от 151® имаме наблюдения, че сте особено внимателни, когато пристъпвате към избор и монтаж на мека мебел.

Монтаж на мивка в термоплот

Платформа 151.bg може да ви помогне с намирането на контакти за професионален монтаж на мивка в термоплот, монтаж на термоплот, на термогръб и всичко необходимо за Вашата кухня.

Сглобяване на офис мебели

Защо предлагаме монтаж на офис мебели? Защото сме решили да се развиваме мащабно и да удовлетворяваме клиенти с различни потребности. Защо да не предлагаме монтаж на офис мебели, когато предлагаме…

Сглобяване на спални

В по-големите магазини и сайтове за спално обзавеждане ще откриете изобилие от идеи и решения. Някои от тях предлагат не само доставка, но и самия монтаж, други-не. Ако го предлагат, то трябва да прецените колко ще Ви струва и дали няма да Ви излезе солено.

Монтаж на столове

В наши дни услуги като монтаж на столове имат различно лице, когато се извършват в дома, офиса, хотелите. Всеки е насочен към едно или друго предимство; избират различни цветове, дизайни; ръководени са от материалите, вложени за изработката.

Монтаж на термогръб

Хората, които се спират на монтаж на термогръб, са подбудени от различни мотиви. Едни от тях са далновидни и мислят с перспектива, други просто харесват начина, по който изглежда кухнята.

Монтаж на термоплот

Да започнем с това, че при монтаж на термоплот Вие се интересувате основно от свойствата му. Обикновено за направата им се ползва ПВЧ с висока плътност и HPL меламиново покритие.

Сглобяване на тръбна мебел

Обикновено такива поставяте на открити тераси, а кафенетата и заведенията за хранене залагат предимно на този интериор. В офисите и конферентните зали също се спират на монтаж на тръбна мебел.

Сглобяване на френски легла

Ако сте опрели до монтаж на френски легла, Ви трябва верен помощник. Такъв е и 151®. Вероятно и Вие като нас имате по-специално отношение към леглата, върху които си почивате. И няма как да бъде другояче..

Сглобяване на хотелско обзавеждане

Да си го кажем честно – мебелировката през последните години е най-разнообразна. Но по предлагано качество фирмите сякаш не предлагат много – суровината рядко е на високо ниво.

Сглобяване на шкаф

Както знаете, има ъглови шкафове, кухненски шкафове с плъзгаща система, обикновено шкафове за баня. Има шкафове за обувки, за мивки, шкафове за различни видове принадлежности.

Ремонт и монтаж на корнизи

Вероятно сте сменили дограмата, монтирали сте щори, направили сте всичко възможно, за да се чувствате добре у дома. Липсва Ви един дребен, но струващ си усилията щрих – пердета.

Сглобяване на гардероби

Напоследък се появяват все повече нестандартни новости в модерния интериор. Мебелите имат най-различни форми, изработени са от различни видове материали (дърво, пластмаса, пдч и други) и имат най-разнообразни разновидности.

Сглобяване на готварски плот

Може би вие искате да обновите интериора във вашата кухня? А обновяването на интериора включва демонтиране на стария и монтиране на нов готварски плот.

Често задавани въпроси

Да! Нашите монтажници са опитни като повечето в миналото са работили в фирми в други за сглобяване или производители на мебели и декорации за дома. Поради това те притежават уменията и опита, необходими за бързо справяне с вашия проект.

Целта на 151® е да свързва бързо клиента с неговия бъдещ изпълнител. По отношение на точното време за реакция зависи от обема на вашата работа и ангажираността на вашия изпълнител. В голяма част от случаите монтажите отнемат 1 работен ден. Свържете се с нас за повече информация!

Да, Екип изпратен от 151® с удоволствие ще Ви изпълни монтаж на малки или по-големи мебели. Необходимо е да подадете точна информация за целта. 151® е тук, за да улеснят живота ви с квалифициран монтаж на мебели, на който можете да се доверите.

4.5/5 - (1054 votes)