Монтаж на кухни в София

Безспорно монтаж на кухни е дейността, оглавяваща класацията на най-търсените професионални услуги при нас. В нея се храним, готвим, споделяме съкровени моменти със семейството си. Поради тази причина трябва да е уютна, функционална и практична, а самият монтаж на кухня – професионален и изпипан.

Самата кухня не е готовият модул, който ще адаптираме в помещението. Тя не е и вградените уреди. Този тип услуга е комплексна дейност, дейност от А до Я и всеки компонент трябва да е обмислен по начин, който позволява адаптирането му към останалите. Това означава детайлно измерване на пространството за принтстъкло, ако има такова, височина на шкафовете. Означава още подбор на шкафовете в зависимост от разположението им – ъглови, вертикални, хоризонтални, плавно отварящи се.

Монтаж на кухни софия

И не е само това…

Когато Ви извършват качествен монтаж на кухня, майсторите трябва да Ви накарат да се замислите за детайлите. Ето Ви пример: много често монтажът на мивката не е качествен, силиконовото уплътнение – също. В резултат на това капчици вода е възможно с течение на време да „раздуят“ плота. И сами се досещате след това какво ще последва – до 3-4 години ще трябва да сменяте всичко. Или поне по-голямата част от кухнята. Да не говорим, че някои кухни се състоят от тесен и малък плот и 2 – 3 шкафа. И ето Ви проблем – некачествено сглобяване – краткотрайна експлоатация.

Можем ли да Ви насочим към правилните изпълнители за извършване на монтаж на кухня?

Общоизвестно е, че винаги се извършва в посока „отдолу-нагоре“. Започва се с кухненските шкафове от първи ред, после се поставя плотът. Особено ключов момент е нивелирането им – не го пропускайте. Що се отнася до плота, той може да бъде съставен от няколко детайла или компонента. Може би сте предвидили и котлони за вграждане, които също предвидено се изчисляват. Разположението им трябва да бъде под абсорбатор, но понякога това се забравя и после всичко се прави наново. Друг момент, който се пропуска, е разположението на водопровода и канала за мръсната вода.  От тях зависи и разположението на мивката. Много домакини са обсебени от идеята за мивка под прозорците. Това е чудесно решение, но помислете как ще миете тези прозорци (дали крилата се отварят, на кой етаж живеете и др.). помислете и дали под прозорците има тръби.

В общи линии монтаж на кухни може да се окаже голяма главоблъсканица, ако го предприемете сами. Помощта никога няма да Ви бъде излишна. И можете да я получите от екипите на платформа 151.bg!

Въпроси и отговори

Да! Нашите монтажници са опитни като повечето в миналото са работили в фирми в други за сглобяване или производители на мебели и декорации за дома. Поради това те притежават уменията и опита, необходими за бързо справяне с вашия проект.

Целта на 151® е да свързва бързо клиента с неговия бъдещ изпълнител. По отношение на точното време за реакция зависи от обема на вашата работа и ангажираността на вашия изпълнител. В голяма част от случаите монтажите отнемат 1 работен ден. Свържете се с нас за повече информация!

Да, Екип изпратен от 151® с удоволствие ще Ви изпълни монтаж на малки или по-големи мебели. Необходимо е да подадете точна информация за целта. 151® е тук, за да улеснят живота ви с квалифициран монтаж на мебели, на който можете да се доверите.

4.4/5 - (1254 votes)