Къртене на плочки в София

Без нито капка съмнение всички знаем, че банята всъщност е най-трудната част за ремонтиране от всяко едно жилище. Моментът за това обаче неотменно идва. Има как обаче всичко този път да бъде свършено много по-бързо и качествено! Обърнете се към платформа 151.bg. Ние ще дойдем на място, ще огледаме състоянието и след това ще Ви предложим как точно да изкъртим плочките. Къртенето от специалисти няма нищо общо с непрофесионалното! Доверете ни се и ще останете доволни! Разполагаме с обучен персонал и необходимата техника. Качеството ще бъде много по-високо, а праха – много по-малко. Замърсяването се ограничава само в помещението, в което работим, а в допълнение предлагаме и услуги за почистване и извозване на отпадъците. Извозването и изхвърлянето извършваме на най-близкото специално предназначено за целта сметище.

Къртене на плочки

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Къртене за ремонт на баня

Въпреки факта, че повечето хора се притесняват от предстоящ ремонт на баня, то тя е сред помещенията, където най-често се налага да се прави ремонт. Ако и във Вашия дом е дошъл моментът за ремонт на банята и имате необходимост от къртачни услуги, които да са свързани с къртене на всякакви плочки по пода и по стените на банята Ви, то платформа 151.bg е на Ваше разположение и е най-правилният избор. От всички алтернативи за къртене на плочки на най-добри цени нашите оферти са конкурентни и винаги са едни от най-добрите. Притежаваме богат опит в областта на услугите, които са свързани с всякакви дейности като къртене, реновиране и ремонт на баня.

Как протича процесът по къртене на плочки в баня?

Специалистите ни ще демонтират и ще премахнат плочките, като професионално ще изкъртят настилката, както и облицовката от всякакви видове плочки, теракота и мозайка. Работим на възможно най-ниските цени. Това не е нещо елементарно, което да може да бъде извършено от аматьори. Трябва работниците да имат предварителни познания за това какво е разположението на водопроводната и електрическата инсталация в банята, изключването и изолирането им, за да са безвредни и безопасни следващите дейности за сградната инсталация.

След преминаването на подготвителните работи, екипът ни ще се заеме с къртенето на плочките, мазилката, мозайката или каквото друго е необходимо. След приключване можем да почистим и извозим отпадъците.

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на плочки, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.3/5 - (1092 votes)