Повикай майстори за къртене на тухла в София от нашата платформа

За да сте напълно спокойни, че къртенето се извършва качествено, съветваме ви да оставите всичко в ръцете на професионалните бригади по къртене на 151.bg. Ние ще Ви предложим качествено и изгодно къртене на стени, без значение какъв е типът на повърхността. Обадете ни се или пишете на имейла на фирмата и ние ще дойдем на място, за да огледаме какво точно е естеството на работа и да обсъдим как желаете да бъде извършена. Без значение дали се нуждаете от пробиване, разрушаване или къртене на стена от тухла, бетон или пък панел – можем да свършим всичко за минимално време, а крайният резултат от работата ще бъде повече от задоволителен, дори впечатляващ за Вас.

Къртене на тухла

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Какви допълнителни услуги можете да намерите тук?

Като допълнение към къртенето на тухла като услуга, можем да Ви предложим и почистване на всички строителни отпадъци, които са се натрупали и тяхното извозване със собствен транспорт до предназначено точно за целта място.

Комплексната услуга е отлично решение. Само си помислете колко хубаво би било – излизате от дома си и само след не повече от няколко часа се прибирате у дома. Работата, която желаете, е свършена, а от обичайната бъркотия и мръсотия след това няма и следа.

Какви са предимствата, които ще получите, ако заявя услугата Къртене на тухли?

Ако и във Вашия дом или офис е дошъл моментът, в който да реализирате желаните интериорни промени, със сигурност виждате колко много работа предстои и се чудите откъде да започнете. Специализираните къртачи в бригадите на 151.bg имат всички необходими знания, опит и умения, за да изкъртят тухлите или да разрушат стените вместо Вас, бързо и качествено.

Къртенето на всяка повърхност си има тънкости, които сме усвоили във времето. Добре знаем какво може и какво не бива да се върши според различния вид стени. Екстремално можем да елиминираме рисковете, да осигурим висока степен на безопасност и пълна сигурност на работната площадка.

Какво включва процесът по къртене на тухли и събаряне на тухлени стени

Процесът на къртенето винаги протича с предварително провеждане на оглед на обекта. Тогава се прави предложение с конкретната цена и се изготвя план за действие според случая. Доверете ни се!

Често задавани въпроси

Защото работата ни обикновено е съпътствана именно със странични дейности като къртене на тухла, чистене, извозване на отпадъци. Поради немарливостта на българина, произтичаща от неговия манталитет, и честото отлагане на неизбежното. Не упрекваме никого, просто наблюденията ни са такива. Сякаш клиентите са съгласни да дават повече пари, вместо да правят нужното за инсталациите в дома си – електрическата, ВиК и др. И тогава в приложение влизат копачи, къртачи, машини…

Разполагаме с видео наблюдение, което може да предотврати по-големите неприятности. Но тя трябва да работи по предназначение, когато е моментът. А когато този момент отлети, идваме със собствено оборудване и превозни средства и действаме по същество.

Ако питате за времето, което отнема, няма как да Ви отговорим. Всичко зависи от частния случай и индивидуалните специфики на Вашия проблем или желания. Къртенето може да продължи от няколко минути до няколко дни, ако не намерим локацията на проблема или имате по-трудни желания. Ако го открием по-скоро, по-бързо ще Ви отървем и от проблемите.

Най-добрият съвет, който ще получите не само от нас, а и от колегите ни, е да бъдете отговорни и разумни. Нито един проблем не бива да се задълбочава, защото последиците могат да са катастрофални.

4.3/5 - (1216 votes)