Ориентировъчни цени за зидарии в София през 2024

Платформата за опитни проверени майстори за строителни услуги в цялата страна.

През нашата платформа ще се свържете с майстори и бригари, които изпълняват услуга професионални зидарски услуги за всякакъв вид балкони и стени, независимо от тяхната сложност и размери. Може да разчитате, че те ще изградят здрава и естетична конструкция, която ще отговаря на вашите нужди и предпочитания. Използват се само висококачествени материали и модерни технологии, за да се гарантира качеството на изпълнението на проекта. Целта им е да ви осигурят удобство и удовлетворение от резултата на свършената работа, като същевременно се спазват високи стандарти на качество и безопасност.

задарии от 151.bg

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркоЦена
1Зидане на балконбр.260.00
2Зидане с итонг до 15 смм210.00
3Зидане с итонг над 15 смм215.00
4Зидария по размер на врата с трегерм2
5Зидария с четворкам212.00
6Зидария с едничкам215.00
7Монтаж на щурцбр.40.00
8Зидария около отвори и тръби (тип куфар)м2

Често задавани въпроси

Ремонта на дограма и в частност регулажа е сложна материя. Малко хора са наясно какво точно правим, затова и трудно се ориентират кое колко ще им струва. Наясно сме, че ако е лесно, ще си го свършите самù. Но когато е трудно и работата изисква намесата на Специалист – монтажник, се питате колко ще Ви струва този „лукс“. Всъщност, ако се свържете с нас, ще разберете, че нито е „лукс“, нито е „скъпо“ – по-скъпо е, ако отлагате във времето.

Ако някой Ви съветва да чакате, губите ценно време. Във тази сферата няма нито един случай, в който работата може да почака. Всичко се случва в миг. Момент невнимание – ето Ви течение, загуба на топлина и т.н. Миг на немарливост – ето Ви висока сметка за отопление. Разбира се, има обстоятелства, които Ви оневиняват. Зимно време хората имат доста разходи но трябва при първа възможност да потърсите техник на 151®

На практика постоянно. В сферата на индустрията, в частите на населените места с интензивен живот. Проблемите с прозорци, врати, стъклопакети се търси непрекъснато и е добре, че се прави. Защото след това ни търсите за подмяна на уплътнение или стъклопакет, а там също си има своите особености.

4.5/5 - (969 votes)