Ориентировъчни цени за хидроизолация с течна гума и префугиране на бани и открити тераси в София през 2024

Платформата за опитни проверени майстори за услуги по хидроизолиране на открити тераси с течна гума и префугиране на стари плочки в цялата страна.

Услугите с хидроизолация на бани или открити тераси с прозрачна / цветна течна гума представляват революционен подход към защита от влага и течове в жилището. Този материал е изключително популярен избор, тъй като предлага удобство, лесен и бързо полагане, без да прави компромис с качеството на изолацията. Предлага се във няколко цветови вариации – кяфяв, сив, бял, жълт, но като най-полулярен остава безцветното решение, тъй като остава като допълнителен слой – гланц върху вече направената настилка – плочки. Първа стъпка преди полагането на хидроизолацията остава услугата по префугиране на старите плочки, а като втора стъпка се полага хидроизолацията. По този начин вие имате възможност да спестите време, финансови ресурси и главоболия по къртене на съществуващите плочки и изхвърлянето към специалзиираните за това депа.

Най-достъпният и лесен материал за хидроизолиране, течната гума се адаптира перфектно към различни повърхности и форми, осигурявайки надеждна и издръжлива хидроизолационна система, която отговаря на най-високите стандарти за качество и функционалност.

В нашата платформа ще откриете насочваща ценова листа за услуги с хидроизолация на бани, открити тераси и балкони с прозрачна и цветна течна гума. Ние улесняваме процеса, като Ви свързваме с опитни майстори, които могат да извършат тази услуга според Вашите специфични нужди и бюджет. Разгледайте нашата ценова листа и използвайте платформата ни, за да изпратите запитване и намерите най-подходящия професионалист за Вашия проект. За целта изпратете запитване като опишете в детайли вашия бъдещ ремонт още днес!

цени за термография на сгради и фотоволтаични централи с термокамера

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркаЦена
1Хидроизолация с течна гума на балкон / тераса – цветна м2от 30.00 лв.
1Хидроизолация с течна гума на балкон / тераса – безцветна м2от 35.00 лв.
1Хидроизолация с течна гума на балкон / тераса – при обеми над 20 м2 м2договаряне
1Префугиране на стари плочки до 20х20 в баня м2от 50.00 лв.
1Префугиране на стари плочки до 40х40 в баня апот 35.00 лв.
2Префугиране на стари плочки на открита тераса / балконапот 30.00 лв.

Често задавани въпроси

Хидроизолация с течна гума е материал, при който се използва специализирана гумирана смес, която се нанася върху повърхности за защита от вода и влага. Този метод може да се приложи върху стари плочки, като се префугират и подготвят предварително. Течната гума се нанася с четка или валяк и след изсъхване образува здрава, водонепроницаема бариера.

Преди да се нанасе хидроизолацията е препоръчително да се извърши префугиране на старите плочки. Това включва премахване на старите фуги и запълване с нова фугираща смес, което може да подобри външния вид и функционалността на плочките. Процесът на хидроизолация с течна гума обикновено отнема няколко часа за нанасяне, като се изчаква определено време за изсъхване в зависимост от продукта.

Цената за префугиране на стари плочки и хидроизолация с течна гума може да варира в зависимост от размера на плочките, обема на ремонтирания участък и стойността на материалите. На нашата платформа може да намерите насочваща ценова листа и да се свържете с опитни майстори, които могат да извършат тези услуги. Кликнете тук, за да започнете процеса на търсене на подходящ професионалист за Вашия проект.

4.5/5 - (990 votes)