Ориентировъчни цени за сглобяване на мебели в София през 2024

Платформата за опитни проверени майстори за монтаж на мебели в цялата страна.

Услугата за сглобяване на мебели представлява процеса на сглобяване и поставяне на различни видове мебели след тяхната доставка във вашето жилище, офис или друго пространство. Този процес включва следните основни стъпки:

  1. Разопаковане и подготовка: Мебелите се изваждат от опаковката и се проверява дали всички части са налични и неповредени. Инструкциите на производителя също се преглеждат.
  2. Сглобяване: Мебелите се сглобяват в съответствие с инструкциите на производителя. Това включва затегане на винтове, поставяне на врати, чекмеджета, и други части, които се изискват.
  3. Инсталиране: Сглобените мебели се поставят на желаните места в помещението, където ще бъдат използвани. Това включва настройка на мебелите, така че те да бъдат стабилни и функционални.
  4. Проверка: След приключване на монтажа се извършва проверка, за да се уверите, че всичко е правилно и че мебелите функционират коректно.

Услугата за монтаж на мебели предоставя удобство на клиентите, които не желаят или не могат да сглобят мебелите сами поради липса на време, инструменти или умения. Професионалистите, предоставящи тази услуга, са опитни и знаят как да сглобяват мебелите по начин, който гарантира тяхната издръжливост и функционалност.

достъпни цени за монтаж на мебели

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркаЦена
1Монтаж на ед. леглобр.60
2Монтаж на ед. легло с механизъм или чекмеджетабр.80
3Монтаж на спалнябр.90
4Монтаж на спалня с механизъм или чекмеджетабр.100
5Монтаж на гардероб едно крилобр.45
6Монтаж на гардероб две крилабр.70
7Монтаж на гардероб три крилабр.100
8Монтаж на гардероб четири крилабр.120
9Монтаж на гардероб с плъзгащи вратибр.220
10Монтаж надстройка за гардероббр.50
11Монтаж на нощно шкафчебр.30
12Монтаж на нощно шкафче с чекмеджетабр.45
13Монтаж на скрин/комод до 40 см.бр.50
14Монтаж на скрин/комод от 41 до 80 см.бр.60
15Монтаж на скрин/комод над 80 см.бр.100
16Монтаж на столбр.30
17Монтаж на масабр.60
18Монта на етажеркабр.80
19Монтаж на бюробр.70
20Монтаж на TV шкафбр.80
21Монтаж на антре/портмантобр.60
22Монтаж на диванбр.100
23Монтаж на секциябр.150
24Подмяна на пантабр.10
25Подмяна на обковбр.10
26Облепяне с фолиодоговаряне
27Демонтаж преди преместване или ремонтдоговаряне

Често задавани въпроси

Цените за монтаж на мебели варират в зависимост от типа на мебелите и тяхната сложност, местоположението ви, както и обема за монтажната дейност. Обикновено цените се определят на часова или проектна основа. За точна оценка, препоръчително е да се свържете с нашия екип за монтаж и да предоставите подробности за проекта си.

Един начин да спестите пари при монтажа на мебели е да подготвите пространството и мебелите предварително, така че монтажистите да могат да започнат работа незабавно. Също така, разговаряйте с нашия екип и обърнете внимание на всякакви текущи промоции или пакетни оферти, които можем да предложим.

Професионалните монтажисти не само гарантират, че мебелите ви са сглобени правилно и стабилно, но също така и ви спестяват ценно време и усилия. В сравнение с неправилната сглобка, която може да доведе до бъдещи проблеми и щети, професионалните монтажници осигуряват качествено и безпроблемно завършване на работата. По-важното е, че професионалистите разполагат с необходимите инструменти и опит да гарантират, че вашият мебелен проект е успешен и дълготраен.

4.5/5 - (997 votes)