Ориентировъчни цени за лепене на плочки в София през 2024

Платформата за опитни проверени майстори за строителни услуги в цялата страна.

Услугата по лепене на плочки е изключително важна при ремонтиране на бани, кухни, коридори и други пространства, където е необходимо да се поставят плочки както на стени, така и на пода. Тази услуга изисква специални умения и опит, за да се гарантира качествен резултат. В нашата платформа имате възможност да срещнете майстори – професионалисти в тази област и които използват най-добрите материали и инструменти, за да гарантират, че вашите плочки ще бъдат залепени здраво, равномерно и без проблеми. Ние сме готови да ви помогнем да превърнете вашите пространства в красиви, функционални и практични места за живеене и работа.

лепене на плочки от 151.bg

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркаЦена
1Лепене на плочки, фаянс, гранитогрес или теракотм250
2Рязан цокълм210
3Стъпало до 90 см.бр.60
4Направа, реновиране / ремонт на банядоговаряне

Често задавани въпроси

Изборът на лепило зависи от типа на плочките и мястото, където ще бъдат поставени. За влажни помещения като бани, препоръчително е да се използва водоустойчиво лепило. За кухни и други зони, можете да изберете стандартно лепило за плочки. Винаги е добра идея да се консултирате с продавача или професионалист от нашата платформа, за да изберете най-подходящия продукт за Вашия конкретен случай.

Лепенето на плочки върху стари плочки е възможно, но изисква внимателна подготовка. Плочките трябва да се почистят добре от мазнини и прах, а след това да се нанесе грундиращ препарат за по-добро сцепление. След това можете да използвате подходящо лепило за плочки, като следвате инструкциите на производителя. Уверете се, че старите плочки са здрави и нямат видими повреди или кухини преди да започнете.

Времето за изсъхване след лепене на плочки може да варира в зависимост от типа на лепилото и условията на помещението, като влажност и температура. Обикновено се препоръчва да изчакате между 24 и 48 часа преди да започнете фугирането. Винаги е най-добре да спазвате указанията на производителя на лепилото, които би трябвало да са посочени на опаковката, за най-добри резултати.

4.5/5 - (999 votes)