Ориентировъчни цени за замазки в София през 2024

Платформата за опитни проверени майстори за строителни услуги в цялата страна.

Замазките играят важна роля в процеса на ремонт или новостроящите сгради. А самите замазки са два вида – армирана замазка с изолация фибран и саморазливна замазка. Армираната замазка с фибран изолация е изключително подходяща за изолиране на подове, като същевременно предоставя стабилна и здрава основа за поставянето на подови настилки. Саморазливната замазка е идеална за големи помещения или за помещения, в които ще се поставят ламинат или паркет. Тя има гладка и равномерна повърхност, която осигурява лесно и бързо поставяне на крайния елемент. Независимо от избора, при нас ще срещнете майстори, които са професионалисти и гарантират качествено изпълнение на услугата и на разумна цена.

направа на армирана замазка

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркоЦена
1Саморазливна замазкам210
1Армирана замазка с изолация фибранм215
1Замазка над 5 смсм.1.50
1Саморазливна замазкам210

Често задавани въпроси

Ремонта на дограма и в частност регулажа е сложна материя. Малко хора са наясно какво точно правим, затова и трудно се ориентират кое колко ще им струва. Наясно сме, че ако е лесно, ще си го свършите самù. Но когато е трудно и работата изисква намесата на Специалист – монтажник, се питате колко ще Ви струва този „лукс“. Всъщност, ако се свържете с нас, ще разберете, че нито е „лукс“, нито е „скъпо“ – по-скъпо е, ако отлагате във времето.

Ако някой Ви съветва да чакате, губите ценно време. Във тази сферата няма нито един случай, в който работата може да почака. Всичко се случва в миг. Момент невнимание – ето Ви течение, загуба на топлина и т.н. Миг на немарливост – ето Ви висока сметка за отопление. Разбира се, има обстоятелства, които Ви оневиняват. Зимно време хората имат доста разходи но трябва при първа възможност да потърсите техник на 151®

На практика постоянно. В сферата на индустрията, в частите на населените места с интензивен живот. Проблемите с прозорци, врати, стъклопакети се търси непрекъснато и е добре, че се прави. Защото след това ни търсите за подмяна на уплътнение или стъклопакет, а там също си има своите особености.

4.5/5 - (978 votes)