Вашият спешен помощник при аварии и сезонни услуги в Нови Искър

151.bg е Вашият надежден партньор при всякакви аварийни ситуации – водопровод, електричество, запушен канал или протекал покрив. Тук ще намерите изпълнители за бързи и ефикасни ремонтни услуги в случай на неотложни ситуации. Освен това предлагаме широк спектър от сезонни услуги, включително снегопочистване през зимата, косене на трева през лятото, рязане на дървета и още много други. С нас Вие можете да бъдете спокойни, че Вашият дом или бизнес ще бъде поддържан във възможно най-доброто състояние през цялата година.

време за попълване: около 1 минута

За Вашето удобство и домашен комфорт

Планирате да смените мебелите или се нуждаете от професионално почистване на Вашия дом или офис? 151.bg е мястото, което Ви предлага качествени услуги, от професионални масажисти, детегледачки, до монтаж на мебели и озеленяване. Ние се грижим за Вашия дом и бизнес, докато Вие се наслаждавате на своето свободно време.

Вашият партньор в технологичния и строителния сектор

На платформата ни можете да намерите широк спектър от услуги в областта на ИТ и строителство. Предлагаме висококачествени услуги за уеб разработка, маркетинг и дизайн, предоставени от опитни ИТ специалисти.

В сектора на строителството, ние Ви предлагаме услуги за ремонт на къщи, бани, боядисване, хидроизолации, шпакловки и други. Независимо дали сте частен клиент или бизнес, ние можем да Ви помогнем да изпълните Вашите проекти бързо и ефективно.

Верният съюзник в бизнес услугите

Нашата платформа, 151.bg, е място, където можете да намерите най-различни видове бизнес услуги. От маркетинг специалисти и архитекти до проектанти за изготвяне на технически паспорти на стари сгради и блокове – ние Ви предоставяме лесен достъп до експерти във всички тези области. Специалистите регистрирани в сайта притежават отлична репутация в своята област и са готови да помогнат на Вашия бизнес да расте и просперира.