Ориентировъчни цени за отпушване на канали София през 2024

Платформата за опитни проверени водопроводчици в цялата страна.

Услугата отпушване на канали, тоалетни, сифони и шахти е необходима когато има запушване в канализационната система на дома, офиса или сградата. Това може да доведе до неприятни миризми и наводнения, затова е важно да се предприемат бързи действия. Отпушването на канализацията се извършва с помощта на ръчни или професионални инструменти, като машини с вода под налягане (ВОМА) или такива с пружина. Водопроводчиците в качеството си на специалисти използват подходящи методи за отстраняване на заседнали частици, мазнини, косми и други причини за запушаването. Тези услуги също могат да се използват и с превантивна цел да се избягват запушванията на каналите, тоалетните, сифоните и шахтите, като осигуряват безопасността и комфорта на клиентите.

цени за отпушване на канали тоалетни сифони от добри водопроводчици

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

ОписаниеМяркаЦена
1Отпушване на тоалетна, мивка, тръби баня и кухня до ф75 с професионални ръчни инструменти.бр.60.00 – 80.00
2Машинно отпушване на тоалетна – канал ф110бр.100.00 – 150.00
3Машинно отпушване на външен канал на къщабр.180.00 – 250.00
4Отпушване на канал до ф150бр.180.00 – 250.00
5Отпушване на канал до ф200бр.250.00 – 350.00
6Отпушване на комин /в зависимост от конкретния казус/бр.180.00 – 350.00
7Демонтаж и монтаж на тоалетна чиния за отпушване на мръсен канал ф110бр.40.00

Често задавани въпроси

ВиК услугите са сложна материя. Малко хора са наясно какво точно правим, затова и трудно се ориентират кое колко ще им струва. Наясно сме, че ако е лесно, ще си го свършите самù. Но когато е трудно и работата изисква намесата на ВиК майстор, се питате колко ще Ви струва този „лукс“. Всъщност, ако се свържете с нас, ще разберете, че нито е „лукс“, нито е „скъпо“ – по-скъпо е, ако отлагате във времето.

Ако някой Ви съветва да чакате, губите ценно време. Във ВиК сферата няма нито един случай, в който работата може да почака. Всичко се случва в миг. Момент невнимание – ето Ви запушване. Миг на немарливост – ето Ви спукана тръба. Разбира се, има обстоятелства, които Ви оневиняват. Зимно време ледът в тръбите може да предизвика наводнение. Вие не сте виновни, но не Ви пречи да вземете нужните мерки незабавно.

На практика постоянно. В сферата на индустрията, в частите на населените места с интензивен живот. Отпушване на канали и тръби се търси непрекъснато и е добре, че се прави. Защото след това ни търсите за подмяна на ВиК инсталациите, а там разходите са големи.

4.7/5 - (1179 votes)