Ориентировъчни цени за боядисване на стени и тавани в София през 2024

Платформата за опитни проверени майстори за строителни услуги в цялата страна.

Заявяването на услуга за боядисване на стени и тавани с латекс е ефективен начин да освежите интериора на вашия дом, офис или магазин. В нашата платформа има професионални майстори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите цветове и материали за вашите стени и тавани, като същевременно се грижат да запазят околната среда. Възползвайте се от техните ниски цени и получете качествено боядисване, което ще увеличи стойността на вашето пространство. При нас ще срещнете бригади, които ще предложат отлично качество на труда си, като същевременно поддържат конкурентни цени, за да са достъпни за всеки бюджет.

Време за ремонт и боядисване

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркоЦена
1Грундиранем21.50
2Блажна боям28.00
3Облепване с найлон и тиксом20.50
4Латекс един цвятм24.00
5Латекс два цвятам25.00
6Латекс с три или повече цвятам26.00
7Фасадно боядисване с 1 цвятм24.00
8Фасадно боядисване с 2 и повече цвятам25.00
9Декоративни мазилким230.00

Често задавани въпроси

Ремонта на дограма и в частност регулажа е сложна материя. Малко хора са наясно какво точно правим, затова и трудно се ориентират кое колко ще им струва. Наясно сме, че ако е лесно, ще си го свършите самù. Но когато е трудно и работата изисква намесата на Специалист – монтажник, се питате колко ще Ви струва този „лукс“. Всъщност, ако се свържете с нас, ще разберете, че нито е „лукс“, нито е „скъпо“ – по-скъпо е, ако отлагате във времето.

Ако някой Ви съветва да чакате, губите ценно време. Във тази сферата няма нито един случай, в който работата може да почака. Всичко се случва в миг. Момент невнимание – ето Ви течение, загуба на топлина и т.н. Миг на немарливост – ето Ви висока сметка за отопление. Разбира се, има обстоятелства, които Ви оневиняват. Зимно време хората имат доста разходи но трябва при първа възможност да потърсите техник на 151®

На практика постоянно. В сферата на индустрията, в частите на населените места с интензивен живот. Проблемите с прозорци, врати, стъклопакети се търси непрекъснато и е добре, че се прави. Защото след това ни търсите за подмяна на уплътнение или стъклопакет, а там също си има своите особености.

4.5/5 - (972 votes)