Ориентировъчни цени за термографски услуги в София през 2024

Платформата за опитни проверени термографи и професионалисти за услуги с термокамера в цялата страна.

Услугата термография включва диагностика с термокамера на сгради, жилища, фотоволтаични паркове и електроинсталации. Тази услуга трябва да се извършва само от опитни и сертифицирани термографи като чрез нея може да се установява влага и електрически неизправности посредством инфрачервени лъчи. Ценовата листа за тези услуги е стратегически формулирана, целта е да се ориентирате в диапазона на цените, тя е ориентировъчна. В нея се отразяват различните фактори, влияещи на крайната цена, като обхвата на проекта, спецификацията на обекта и използваните технологии и времето за изпълнение. Гъвкавите опции за ценообразуване осигуряват възможност за избор на подходящ пакет услуги, като по този начин се спомага за максимална ефективност и устойчивост на сградите и инсталациите. С оглед на растящите изисквания за енергийна ефективност и устойчивост, предлагането на термографски услуги на реални и достъпни цени подчертава ангажимента към околната среда и социалната отговорност.

цени за термография на сгради и фотоволтаични централи с термокамера

Точно ценообразуване ще получите след като се запознае изпълнител с вашите нужди.

#Вид на услугатаМяркаЦена
1Термография на жилище / апартамент при покупка или продажба м2от 3.00 лв.
1Термография на къща при покупко-продажба м2от 3.80 лв.
1Термография на вход за загуба на топлина апот 25 лв.
1Термография за кражба на топлина апот 35 лв.
2Термография на жилищни сградиапот 50 лв.
3Термография на административни сградим2от 3.00 лв.
4Термография на фотоволтаични централи / парковедоговаряне
4Термография на предприятиядоговаряне

Често задавани въпроси

Термографията е метод за визуализация и анализ на температурната разпределение в обект или инсталация. Тя се използва широко в различни индустрии за откриване на проблеми като влага, топлинни загуби, електрически неизправности и др. Чрез термографията може да се извършва невидим анализ, който подпомага поддържането и оптимизацията на сгради, машини и инсталации.

Времето и цената за термографски анализ зависят от множество фактори, включително размера на обекта, сложността на системата и специфичните изисквания на клиента. Обикновено този анализ може да отнеме от няколко часа до няколко дни. Цената се определя индивидуално, като се вземат предвид всички тези фактори. Най-добре е да се консултирате с професионална фирма за термография за точна оценка като изпратите запитване през нашата система.

Термографията е изключително точен метод за измерване на температурните разлики и анализ на топлинни образи. Тя може да бъде приложена в много различни области, включително сгради, електроинсталации, механични системи и др. Въпреки че е подходяща за много видове материали, има определени случаи, в които могат да се налагат специални настройки или предварителна подготовка. Консултация с термограф или инженер по термография е най-добрият начин да се гарантира, че методът е подходящ за конкретната ви нужда.

4.5/5 - (1004 votes)