Откриване на течове и ремонт

Имате ли по-високи сметки за вода? Имате ли петна по стената или по тавана, или на други места? Мислите си, че имате теч, но не знаете от къде? Нека професионалистите по откриването на течове в София да Ви помогнат! Течовете обикновено са в резултат от пукната тръба или изпускаща канализация, което може да бъде следствие от стари тръби, невнимание от страна на собственика, а също така и от земетресения.

Течовете от пукната тръба обикновено се откриват веднага след като получите сметката си от ВиК дружеството. Дори от една малка дупчица или от пропускане на свръзка между тръбите могат да изтекат около 10 кубика вода за един месец. За разлика от пукнатата тръба, течове следствие от проблем с канализационни тръби са доста по-трудни за откриване без необходимото оборудване и те могат да не бъдат забелязани с години.

Понякога течовете са следствие от канализационен проблем, причината за който е в запушен канал, сифон или др. Както знаем, водата е най-коварното нещо, винаги си проправя път и стига до най-ниската точка, а ние, от своя страна, рядко се замисляме, че това може да доведе до теч на комшията от долния етаж.

Един също доста често срещан проблем, който създава условията за теч, са нарушените и захабени фуги в банята или кухнята. Една нарушена фуга може да причини толкова голямо неудобство, а понякога клиентите не могат да повярват, че проблемът е толкова лесно разрешим и не се налага къртене.

Ако имате подобна авария и не можете да се справите сами, се свържете с нас за бързото и качествено откриване и отстраняване на течове в София!