Откриване на течове с термокамера в София

Влагата във вашия дом може да Ви поднесе много неприятни изненади. На първо четене тя изглежда безобидна, но с течение на времето се превръща в сериозен проблем. Ако видите тъмни петна на тавана или стените, както и ако има наличие на мухъл, то може би сте станали жертва на скрити течове. Ние от 151® ще ги фиксираме и отстраним по най-добрия начин.

За щастие вече не се налага къртене на стени, за да се открият течовете. Професионалистите в нашия екип извършват откриване на скрити течове с термокамера. С този уред ние успяваме да намерим теча и да разберем какво го причинява. Благодарение на термокамерата можем да установим теч от покрива, банята терасата и дори в подземен гараж. Термографията е един от най-добрите начини, за да се разбере на какво се дължи влагата в дома или на работното място.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

Имайте предвид, че влагате действа с разрушителна сила върху различните видове повърхности. Тя може да доведе до отлепване на плочки в банята или развали боята на тавана и стените. Отделно от това влажността на въздуха в помещенията е предпоставка за здравословни проблеми. От тази гледна точка не бива да бавите процедурата по нейното премахване.

Много често течовете идват от съседни апартаменти. Ето защо, когато екип на 151® посети обекта, е нужно съкооператорът от горните етажи да осигури достъп на техниците ни. По този начин ще успеем да открием причинителя на теча. В този ред на мисли, е необходимо да помолите учтиво вашия съсед да позволи влизането в апартамента му на професионалните ни термографи.

Как се премахват течовете?

В зависимост от това докъде е стигнал проблемът се извършват ремонтни дейности. Ако сте оставили влагата да действа дълго време, е възможно да се наложи основен ремонт. В случай, че сте се свързали с нас в ранен стадий могат да се направят козметични подобрения и частичен ремонт. По-важното е да действате бързо и да ни се обадите, ако откриете нещо обезпокояващо.