В 151.bg държим на качественото, конкурентно, носещо удовлетворение на клиентите ни обслужване.

Работим с термини като „ефективност“, „ефикасност“, „производителност“ и „рентабилност“, защото тяхното познаване лесно ще Ви ориентира какви сме и какво правим, за да сме такива.

А дали сме ефикасни?

Да си ефикасен означава да правиш нещата по правилния начин. За ВиК секторът това е правило №:1, което обаче много други фирми прескачат. Нашата работа е и ефикасна, защото където минаваме, не повтаряме. Резултатите са съизмерими и подлежат на проверка, а оценката винаги е Ваша. Всяка оценка и отзив в пространството и времето е потвърждение и награда за нашите неимоверни усилия.

А защо да сме с висок коефициент на производителност? Защото трудът ни е неуморен и можем в рамките на ден да обслужим хора с проблеми от различно естество. И сами се досещате, че една спукана тръба и изгоряла кафе машина не обуславят прилагането на едни и същи знания и инструменти. Гъвкавостта в динамична среда е това, което ни прави и продуктивни.

Ние сме всичко, което сме, защото предлагаме най-високото качество на ел. услуги.

Ние сме всичко, което сме, защото работим с най-висококачествените материали, инструменти и части.

Ние сме всичко това, което сме, защото нашата мисия са доволните клиенти, а те имат усет към добрите резултати. И ги желаят и за себе си.

Ето защо сме и рентабилни и не го крием. Възвръщаемостта на вложените от нас парични средства е висока. Но за да не спираме потока на средствата, ние отново и отново ги влагаме в собственото ни развитие и закупуването на нужните уреди.

151 ефикасност и производителност

Вие заслужавате най-добрите домашни услуги и ремонти!

Какво ще рече „ефективност“ и защо се самоопределяме като такива? На първо място, ефективността е индикатор за това дали се вършат правилните неща и как можем срещу по-малко пари да постигнем повече. Вие сте доказателството, че правилните неща се вършат и то ежедневно. Вие сте нашата мотивация да даваме най-доброто от себе си и да се усъвършенстваме всеки ден.

А относно парите – да, на фона на конкурентите си, ние се приближаваме до техните цени и може би предлагаме малко по-ниски такива. Преобладаващата част от клиентите ни е наясно, че абонаментите им спестяват стотици левове на годишна база. Но по отношение на харчените от нас пари за оборудване, строителни материали, резервни части – компромиси не правим. Разходите са големи, но сме наясно защо ги правим.

Ако сте част от екипа ни, ще го потвърдите.
Ако сте част от клиентите ни, ще го потвърдите.
А ако не сте ни с обаждали, направете го и сами ще се уверите!

4.8/5 - (913 votes)