ВиК майстори за Смяна на ВиК инсталация

За да работи тръбопровода в жилището ви по най-добрия начин, е необходимо да направите смяна на стари щрангове, които са сред рисковите фактори във вашия дом. Много често те са причина за възникване на течове и наводнения, а също така и за високи сметки за топла вода. Нашите специалисти от 151® предлагат смяна на вертикални и хоризонтални щрангове на наистина добри цени, така че можете да ни имате предвид за ремонт на тръбопровода у дома.

Обикновено хората смятат, че смяната на щрангове е много скъпа услуга, и се бавят с ремонтите. Това не бива да се случва, защото старите и ръждясали тръби влошават качеството на водата, карат водомерите да зачитат преминаващата студена вода за топла, затрудняват стигането на водата до по-горните етажи и крият опасности от възникване на теч или наводнение в апартамента ви. Най-доброто решение е да се направи цялостна смяна на щрангове във входа.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Фирмата работи само с качествени материали и извършва смяна на вертикални и хоризонтални щрангове по най-модерния и ефективен начин. Ние използваме нови и здрави полипропиленови и ПВЦ тръби, за да осигурим повече здравина и дълготрайност за домакинствата. В същото време предлагаме поставянето на специална хидроизолация и много други помощни дейности.

До момента 151® обслужи много жилищни сгради, където извърши смяна на щрангове. Предлагаме и услугата за масова подмяна на тръбопровода, която ще излезе по-евтино на потребителите. Разбира се, ако вашите съседи на се съгласни да си сменят щранговете, то можете да поръчате частичен монтаж, който ще бъде извършен на високо ниво от ВиК специалистите ни.

Една от най-основните причини да работите с нашия екип, са цените за смяна на щрангове, които се конкурират с по-голямата част от водещите ВиК фирми. Това, че предлагаме по-евтини услуги не означава, че качеството на работата е ниско, а просто искаме да бъдем от полза на повече клиенти, които не са сменяли щранговете си с десетки години, а днес изпитват затруднения.

Кога да пристъпим към смяна на щрангове?

Ако живеете в стар блок повече от 15 години, без да сте правили ремонт на тръбопровода, то значи е дошло време. Не чакайте повече, защото може да причините щети не само на вашето жилище, но и на съседите от долните етажи. Подмяната на щрангове е една наистина добра инвестиция, която ще бъде възвърната с течение на годините. 151® ви пожелава успехи!