Фирма за смяна на вертикални щрангове в София

Вертикалните щрангове са тези тръби, които влизат във вашия апартамент или иначе казано вървят от долната до горната част в жилищния блок. Това са тръбите за топлата вода, студената вода и циркулацията, които имат задължението да осигурят комфорт на всяко едно домакинство. Остарелите щрангове крият рискове от пропуквания, течове, наводнения и други видове щети.

За да реализирате пълна или частична смяна на вертикални щрангове, може да използвате услугите на 151®, защото ние предлагаме обучени ВиК специалисти, с чиято помощ ще върнете правилната експлоатация на тръбите за възможно най-кратък срок от време. С наша помощ ще получите стабилни материали, които не подлежат на амортизация и издържат дълги години.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Извършва се демонтаж на старите вертикални щрангове, след което се преминава към монтаж на новите. Инсталират се здрави полипропиленови тръби с гаранционен срок над 15 години, и се прибавят необходимите защитни механизми включващи укрепване на ново изградената инсталация. Всичко това е в компетенцията на 151®, така че потърсете ни при нужда. За пълна информация относно подмяна на вертикални щрангове, можете да се свържете с нашия екип.

Как да разпознаем проблема с вертикалните щрангове?

Слабото налягане, силният шум от тръбопровода, липсата на достатъчно топла вода и примесите на вода с ръжда са сред основните признаци, по които да познаете, че е дошло времето да направите смяна на вертикални щрангове. Разбира се, когато видите пукнатини и течове, също трябва да потърсите ВиК фирма, която да се намеси решително при подмяната на щранговете.

Ако поръчате смяна на вертикални щрангове от 151®, ще се почувствате далеч по-спокойни, тъй като няма да мислите за евентуални наводнения във вашия или съседния апартамент. Редом с това ще намалите сметките за топла вода и не на последно място ще прекратите тревожните шумове, които най-вероятно ви тормозят нощно време. Това са все важни неща за жилището ви.

Тези, които знаят, че имат проблем с вертикалните щрангове, но все още се чудят, дали да инвестират пари в нови тръби, ще ги посъветваме да не чакат, защото проблемите могат да се задълбочат, а тогава ще се наложи по-сериозен разход на средства. Вземете нещата на сериозно и най-накрая монтирайте новия тръбопровод със съответните спирателни кранове към водомера.