Фирма за кърти, чисти и извозва в София

Ние сме фирма 151® и сме специализирана фирма в дейностите, познати като обединени – кърти, чисти, извозва. Всичките ни специалисти имат опит в областта на всички къртачни услуги. Винаги работим с професионализъм и се стремим към супер качество, за да продължаваме да затвърждаваме доверието, което проявяват клиентите ни към нас.

Предлагани услуги

С течение на времето дори разширихме спектъра си от предлагани професионални услуги. Предлагаме и извършването на други дейности. Фирма 151® разполагаме с професионален екип, изграден от мотивирани работници. Всички те са с богат опит в областта на къртенето, отпушването на канали и ред други специфични дейности.

В работата си залагаме на високото качество и винаги гарантираме коректно изпълнение. Изключително много държим на точността. Винаги спазваме предварително уговорените срокове. Държим на съхраняването на имуществото Ви и се придържаме към пълната безопасност по време на работа. Фирмата ни разполага с личен транспорт. Освен това си служим със специализирана къртачна техника от последно поколение. Всичко, което предлагаме, го правим както трябва, при това на възможно най-ниската възможна за услугата цена.

Как да действате след къртенето?

Ние предлагаме не само къртене, но и чистене, а след това и извозване на строителни отпадъци. Извършваме ги след ремонт и извършени реконструкции, а всички добре знаем колко трудно се правят, ако не се ползва професионална помощ.

Само заявете желанието си и ние ще почистим и ще извозим строителни отпадъци от дома, фирмата или двора Ви. Можем да премахнем всичко, което е останало след извършените ремонтни дейности. Ще извозим строителните отпадъци, като ще ги разтоварим на лицензирано за целта сметище.

Ние от 151® разполагаме със собствен транспорт и с добре обучени служители, мотивирани в работата си. Работим на изключително ниски цени и винаги осигуряваме най-доброто качество.

151® сме предпочитана от клиентите фирма, която се справя отлично с дейностите кърти, чисти, извозва. Извършваме услугите по възможно най-добрия начин.

Ако и при вас е възникнала нужда от къртачни услуги, почистване след ремонт или пък извозване на строителни отпадъци от вече разрушените постройки – 151® е правилният избор! Къртим, чистим и извозваме, без да създаваме никакви грижи за Вас. Получавате просто чудесен краен резултат!