Ремонти и довършителни работи в София

За тези, които търсят основни ремонти, частични ремонти и/или довършителни работи, създадохме този сайт, който ще бъде от полза за собствениците на жилища, офиси и т.н. Предлагаме пълен пакет от услуги, с чиято помощ ще се радвате на по-голям комфорт у дома или на работното място. В следващите редове можете да се запознаете с конкретните оферти.

151® е една от водещите фирми за ремонтни и довършителни дейности. За клиентите работят екипи от специалисти, които пристигат бързо до вашите адреси, за да извършат т.нар. предварителни огледи, където се извършва анализ на ситуацията и се взимат конкретни мерки за реализацията на проектите. Всичко става под надзора на старши работник с дълъг стаж.

До този момент сме поемали ангажименти за ремонт на къщи, апартаменти, офиси, кабинети в институции и така нататък. И дори да ви звучи нескромно, не сме получавали рекламации и оплаквания. Последният факт се дължи на големия ни опит и на модерните инструменти и материали, които използваме, за да Ви осигурим най-доброто обслужване, както подобава.

В случай, че Ви предстои ремонт на дома или работното място, то ние сме готови да откликнем на повикването ви. Разбира се, извършваме и довършителни работи в различните видове обекти. В сайта ни е публикуван пълния списък с услуги, но тук ще споменем основните предложения, от които можете да се възползвате, и то на една наистина достъпна цена.

  • Зидарии, замазки, мазилки и шпакловане;
  • Сухо строителство и услуги с гипсокартон;
  • Изграждане на хидроизолации;
  • ВиК услуги;
  • Електро услуги;
  • Изграждане на стени, тавани и подови настилки;
  • Къртене, почистване и извозване;
  • Шлайфане и полиране;
  • Импрегниране на мрамор, камък и варовик;
  • … и редица други възможности!

От горе представените възможности става ясно, че 151® се грижи за създаването на по-красиви, функционални и удобни обекти. Вие решавате на коя от отделните услуги да се спрете, като може да комбинирате повече от една или да поискате основен ремонт. И в двата случая ще се намесят нашите майстори, за да спомогнат за Вашето добро настроение.

Защо да изберете точно нас?

Ние се занимаваме с ремонт на апартаменти, къщи, офиси и други обекти вече десетки годни наред. Не допускаме компромиси с качеството на работата, защото държим нашите клиенти да останат доволни от свършеното до последния детайл. Но, за да сте сигурни в инвестицията си Ви предлагаме гаранция за извършените дейности. Всичко това са все причини да изберете нас. Но, нека спрем дотук, защото сами трябва да решите, дали искате да работим за вас.