Платформа със строителни майстори за ремонт на стени и тавани в София и околните населени места

Ако сте опрели до ремонт на стени и тавани, скоро може да опрете до смяна на жилището. Те са скелетът на всяка сграда, независимо дали е едно-, дву- или 10-етажна. Ремонт на стени и тавани означава тяхното подменяне след земетресение, теч, пожар. В тежките случай се почва всичко от начало, в по-леките са нужни леки корекции.

Обработката на стени и тавани, станали жертви на теч, е различна. Някой ще Ви даде съвет да изпробвате грунд, шпакловка и латекс. Друг ще предложи гипсокартон. Трети ще се интересува от кога е течът – дали е установен към момента или отминал. В повечето случаи до ремонт на стени и тавани се прибягва, когато сте отсъствали дълго и влагата е съсипала всичко. Прокапал таван, спукана тръба през зимата, бойлер в неизправност. Вариантите са много. Но пък вариантите за ремонт на стени и тавани са ограничени и със сигурност – трудоемки. Трудоемки са, защото понякога Ви трябва техника, заменяща ръчния труд.

Ремонт на стени и тавани софия

Не губете време в съмнения – запознайте се колко ще струва тази услуга

С какво разполагат екипите ни за ремонт на стени и тавани в София?

Разполагаме с контакти на добри изпълнители, които предлагат услуги за отстраняване на плесен и сканиране на стените за откриване на спукани тръби. Ако се  установи теч, първо трябва той да бъде ликвидиран. След това се оставя известно време стените и таваните напълно да изсъхнат. И когато е сигурно, че няма гъби и мухал, се продължава. Вие избирате каква да бъде фасадата – латекс, тапети. Ние препоръчваме и ориентираме какви са оптималните варианти. Шпакловка, плоскости, фугиране, шлайфане – много процеси, които да извършим вместо Вас.

Да не забравяме, все пак, че понякога се прибягва до къртене. Но и в тези случаи сме въоръжени с техника, транспортни средства и квалифицирани специалисти. Къртенето не е нищо друго, освен абсолютно отстраняване на вече неслужещи стени. Това означава, че не може да се прибегне до ремонт на стени и тавани, а до директното им остраняване. Материалите са безвъзвратно увредени и каквото и да предприемете, не би ги спасило.

Но ето още една добра новина

Статистиката сочи, че много от строителните услуги излизат по-евтино, ако всичко започне от нулата. Точно така, понякога половината работа е по-времеемка и скъпа от цялостен ремонт. Така, в стремежа си да спестите пари, Вие харчите двойно повече. А за услуги като ремонт на стени и тавани не е уместно да броите стотинки. Дори да ги реставрирате отчасти, нямате гаранции, че скоро всичко няма отново да се повреди. Под „всичко“ имаме предвид мазилка, ел.инсталация, мебелировка, външна фасада. Макар че можем след време да решим всеки от тези проблеми, Ви препоръчваме да не стигате до там. А за да не стигнете, попълнете контактната форма от началната страница на платформата.

Често задавани въпроси

Предлагаме, разбира се! Това е услугата за която получаваме най- често ангажименти. Боядисваме стени, изпълнявайки и съобразявайки се с предпочитанията на клиента за цветове и декорации.

След оглед от наш инженер- конструктор, който да определи дали стената не е носеща и събарянето й е разумно- ще го направим. Предлагаме комплексни услуги от типа кърти- чисти- извозва. След разрушаването на стената ще почистим и изхвърлим ненужният материал.

Ремонтираме, къртим, боядисвам, пробиваме или шпакловаме всичко. От всякакъв материал. Разполагаме с висок клас и богат асортимент от инструменти нужни за спецификите на бетон, панел, тухла, замазка, мазилка, гипсокартон, зидария с изравнени фуги и т.н.

4.5/5 - (1141 votes)