Довършителни ремонти на апартаменти в София от доказани майстори

Днес много хора търсят услуги за ремонт на апартаменти, защото искат да подобрят визията и функционалността на жилищата си. Едни се интересуват от ремонтиране на отделните помещения, а други желаят основен ремонт. Без значение към коя група спадате можете да използвате екипа на 151®, който ще се погрижи да изгради мечтания Ви дом.

За разлика от много други, ние не бавим клиентите си и не им начисляваме допълнителни такси. Нашата политика е свързана с коректността и добрите взаимоотношения, така че и двете страни да са доволни. Предоставяме контакти на изпълнители доказали се с висококачествено обслужване при ремонт на апартаменти. Всичко това на много достъпна цена.

Всички специалисти регистрирани тук разполагат със собствен транспорт и пристигат бързо на вашите адреси, за да започнат с ремонтите. Не на последно място ще споменем, че предлагат оглед на обекта.

Ремонт на апартаменти софия

Не губете време в съмнения – запознайте се колко ще струва тази услуга

Защо да изберете екип на платформа 151.bg за извършване на ремонт на апартамент

Изберете екипа на платформа 151.bg и се уверете в професионалността и качеството на вашия ремонт на апартамент! Нашите опитни специалисти ще направят всеки детайл да се съчетае перфектно, за да създадем пространство, което отразява вашите желания и стил. Стремим се към превъзходство във всеки етап от процеса – от избора на материали до изпълнението на проекта. Използваме иновативни техники и модерни инструменти, гарантиращи бързина и прецизност.

Ние разбираме, че домът ви е важен, затова ние го третираме като собствения си. Доверете се на нас, за да преобразим вашето жилище в оазис на уют и стил, който ще ви радва години напред. Направете правилния избор с платформа 151.bg и се наслаждавайте на качествения ремонт, който заслужавате!

Какви ремонтни дейности могат да предложат екипите от платформата в София?

Освен за основен ремонт на апартаменти, можете да наемете изпълнител и за частична работа по различните помещения. Ако е дошло време за освежаване на стаите нашите екипи ще се погрижи за него действайки прецизно и влагайки максимални старания. Ето и кои са ремонтните дейности извършвани от професионалните майстори, регистрирани тук:

 • Ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни;
 • Ремонт на спални;
 • Ремонт на хол;
 • Ремонт на детска стая;
 • Ремонт на кухня;
 • Мазилки и шпакловки;
 • Замазки и зидарии;
 • Хидроизолации;
 • Дограма – ремонт, монтаж и демонтаж;
 • Поставяне / къртене на подови настилки;
 • Ремонт на стени и тавани;
 • Услуги с гипсокартон;
 • … и редица други!

В сайта ни се намира пълната информация относно услугите по ремонт на апартаменти. Освен описание на работата, която извършваме ще намерите и конкретни цени за индивидуални и/или довършителни ремонти. А сега се свържете с нас, за да изградим и ремонтираме един по-светъл и топъл апартамент, който ще радва Вас и любимите ви хора. Желаем ви успехи!

Често задавани въпроси

В частичният ремонт влизат ремонтни дейности само на някои помещения от дома Ви, като кухня, баня, всекидневна или коридор. Ние можем да демонтираме и изнесем всичко старо за на направим място на новото обновление. Разполагаме с нужните инструменти и нужното желание.

В основния ремонт влиза къртене, ремонт на баня или кухня, подмяна на ел и ВиК инсталацията, смяна на дограмата на прозорците, замазка и нареждане на новата подова облицовка и т.н. Ние можем да изпълним всичко това за Вас. Предлагаме предварителен оглед с експертно технически оказания, които да Ви помогнат да определите как най- правилно да подходите в ремонтните дейност.

Избора на точния вид ремонт от който има нужда Вашето жилище зависи главно от Вашите предпочитания, бъдещи планове и финансови възможности. Ние ще се съобразим с всичко и ще го изпълним точно както предпочитате.

4.7/5 - (1042 votes)