Онлайн платформа с десетки майстори за ремонт на къщи в София и околните населени места

В съвременния свят всяко едно домакинство, се интересува от ремонт на къщи тъй като последният позволява по-комфортен живот и по-добро бъдеще. Ето в тези мигове се намесва платформа 151.bg, която ще ви осигури нужните контакти на изпълнители за домашен уют на достъпни цени. Те извършват всякакви видове ремонти, за да задоволят нуждите на вашите проекти.

Ако вашата къща се нуждае от ремонт на някое от помещенията или външната й част, то нашите специалисти ще се намесят решително в удобно за Вас време. Без значение дали искате да ремонтираме всекидневната, спалнята, детската стая, кухнята или банята, може да разчитате на нас, защото вече десетки години наред се занимаваме със строителство на най-високо равнище. В допълнение на това даваме и гаранция към всяка една от нашите услуги.

ремонт на къщи софия

Не губете време в съмнения – запознайте се колко ще струва тази услуга

Какви видове ремонт на къщи предлагат екипите от платформата?

По-горе споменахме, че извършваме ремонт на къщи във външната и вътрешната им част. Едва ли има нещо, което да не можем да Ви предложим, така че напълно спокойно можете да попълните нашата контактна форма за заявки, а ние ще върнем бърз отговор на всичките Ви запитвания. А сега нека представим основния списък с услуги, от който можете да избирате при нужда:

  1. Мазилки и шпакловки;
  2. Зидарии и замазки;
  3. Услуги с гипсокартон;
  4. Хидроизолации;
  5. Монтаж и демонтаж на дограма;
  6. Ремонт на дограма;
  7. Поставяне на подови настилки;
  8. Довършителни работи;
  9. …и други!

В сайта ни ще намерите и още строителни и ремонтни дейности, от които можете да се възползвате. По-важното е да постигнем главната цел, а именно красива и функционална къща, която да ви радва много години наред. За това ще спомогне компетентния екип на 151.bg, който знае по какъв начин да осигури светлина и уют за всяко българско домакинство.

Защо да изберете някои от нашите екипи?

Ние сме правилният път към реновирането и ремонта на къщата. Чрез помощта на платформата можете да намерите контакти на признати и коректни строителни работници, архитекти и  инженери, и то само с няколко клика на мишката. Спестявате време в поотделното търсене, от единичните разговори и срещи.

Платформа 151.bg обединява в обширната си база стотици контакти на добри майстори за ремонт на къщи. Какво ви спира да се свържете с нас?

Често задавани въпроси

Основния ремонт  на къща винаги се започва от покрива надолу. Ако ремонта касае само стая от къщата, то първо се измазва тавана, след това стените и накрая се изгражда и нарежда подовата настилка.

Ние от 151® обикновено процедираме като започнем с настилките и облицовките на външните помещения (тераси, балкони), продължим към вътрешните (стаите и коридорите) и завършим с мокрите (бани, тоалетни, килери). Целта на тази последователност е да може да се изтегляме назад и да остава площ върху която да се стъпва.

Установили сме екипите си от професионалисти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен, Перник, Благоевград и близките местности около тях.

4.8/5 - (853 votes)