Майстори за ремонт на кухня в София, намерете ги при нас!

Да направите ремонт на кухня означава да се погрижиш от първата плочка до последното копче всичко да е наред. Това е помещението, в което стоим най-дълго време, когато сме си вкъщи. Там готвим, там се храним, там си разказваме как е отминал денят. Някои домакинства са ги пригодили за посрещане на гости и следобедна дрямка. Други гледат сериали от сутрин до вечер. Но, когато чешмата капе, а пералнята не е нивелирана и наводнява всичко, до дрямка и филми не се стига. Ние се грижим за ВиК-инсталациите, за проектирането, демонтажа и монтажа на тръбите.

Нашите изпълнители осигуряват вода за питейни нужди и почистени канали за отпадните води. Сифонът например се запушва най-редовно, когато се готви. Аспирацията не винаги е в изправност и неприятните миризми се всмукват в мебелите и дрехите Ви. Шкафовете се счупват, пантите – изкривяват. Някои прозорци не могат да се отварят, през други чувате настроенията на вятъра вън. В някои от краищата на тавана има отпрани тавани, други са се издули в средата, а шпакловката личи от километри. Искате касата на вратата да стане по-широка или да я стесните. Или да замените старата соц-мивка с нов плот. За реализацията на всички изброени или други идеи можете да се доверите на изпълнителите, с които можете да се свържете чрез платформа 151.bg.

ремонт на кухня софия

Не губете време в съмнения – запознайте се колко ще струва тази услуга

Какво трябва да имате предвид при ремонт на кухня?

Кухнята не е като другите помещения в жилището. Окабеляването в нея е най-сериозно, ако се загледате, ще видите многобройни контакти. Там концентрацията на ел. уреди е най-голяма, а квадратурата не е от най-големите. Когато се нанасяте в ново жилище, винаги гледате първо кухнята, банята, тоалетната и спалнята да позволяват да се живее. И едва след това се замисляте за останалите помещения – хол, домашен офис, детска, коридор. Това е така, защото естественият ход на живота зависи от това дали сме се нахранили и отпочинали. В противен случай не сме продуктивни и полезни. Затова сме убедени, че и Вашият ремонт на кухня Ви е важен. 151® ще Ви помогне.

Защо да изберете да използвате платформа 151.bg?

151.bg е палтформа, предлагаща не само ремонт на кухня. В базата ни се съхраняват и поддържат контакти на добри изпълнители за комплексно обслужване на големи и малки домакинства, на бизнес сгради и кооперации. Тук има експерти в сферата на различни дейности. Такива са например ремонт на хол, ремонт на мокри помещения, ремонт на спалня. Специалистите тук предлагат демонтаж, монтаж и ремонт на ВиК-системи, инспектиране на стени с цел намиране на тръби и канали. Работят коректно и отговорно. За максимално кратки срокове и с максимална скорост, която не ощетява крайния резултат.

Често задавани въпроси

Проекта към новата визия на кухнята започва с избора на правилният майстор. Важно е да се доверите на надеждни експерти, защото кухнята е основно помещение в един дом включваща много ел уреди и не бива да се допускат грешки.

Демонтиране на старите шкафове, изкъртване на мивка, иззидани полици и настилката от стените и пода. Следва монтиране на новото обзавеждане и свързване на уредите към ВиК и ел инсталацията.

В един такъв ремонт често възникват непредвидени казуси и проблеми. Затова е важно да си сътрудничите с истински професионалист. С негова помощ ще решавате и преценявате всичко по- бързо и по- лесно.

4.6/5 - (1067 votes)