Майстори за частичен или цялостен ремонт на детска стая в София и района

Ремонт на детска стая е едно от най-приятните занимания за хора като нас. Работата буквално е игра, а вътрешният интериорен дизайн провокира към творчество и креативност. Когато говорим за ремонт на детска стая, ние тръгваме дори от малко по-далеч. Може би не знаете как да разпределите помещенията в новото жилище. Може би се колебаете дали изложението на стаята е подходящо. Ако започвате от нулата, не се колебайте да се допитате до мнението на професионалисти. Такива изпълнители ще намерите тук!

Децата имат нужда от пространство, в което да растат здрави и щастливи. Но Вашето внимание е отклонено леко встрани. Вие искате да е безопасно, да няма остри ръбове, да не се пързаля. Секциите да са стабилни, леглата – да издържат на скачане върху тях. Като всеки родител, предпочитате да заложите на практичното, но не искате да осакатявате мечтателната душа на детето си. Комбинацията е лесна за реализиране. И приятна.

Ремонт на детска стая

Не губете време в съмнения – запознайте се колко ще струва тази услуга

Какво се взема предвид при ремонт на детска стая?

Разбира се, дали като ни потърсите имате конкретно оплакване, или просто поверявате дома си на майстори. Дали има причина, довела Ви при нас, или нямате време да се занимавате с ремонти. И в двата случая ние ще откликнем. Другото, което има значение за нас, е разположението на стаята. На каква основа е, има ли наличие на подпочвени води, шахти в съседство. Дали е бетон, гредоред, тухла. Дали е първи етаж, среден или тавански. Огрява ли се от слънцето през целия ден или е студено. Каква квадратура е и ще има ли нещо по-специално около ремонтирането ѝ. Всичко това може да ни насочи както към това, което предстои, така и към първоначалната подготовка. За Вас – ремонт на детска стая, за нас – строителна площадка. Влизаме в кутийка, излизаме от стаята на приказките Ви. Или от мечтите на Вашето дете.

Ако се върнем няколко десетилетия назад, ще потвърдим, че тогава нямаше такъв асортимен и достъп до строителни материали. Нямаше богат избор на тапети, на детски мебели. Анимационните герои бяха достъпни само от екрана. А сега на децата им се дава шанс да докосват, гледат, драскат върху любимите си персонажи. Нека не секваме удоволствието им. Нека не осакатяваме мечтите им.

Защо да се доверите на нас за ремонт на детска стая?

Доверете се на нас, за да превърнем детската стая на вашето дете в мечтаното им пространство за игра и творчество! Ние разбираме важността на функционалността и безопасността на детските стаи и залагаме на иновативни и креативни решения. Нашите професионални ремонтни екипи са опитни в създаването на детски интериори, които отговарят на интересите и нуждите на вашето дете.

Екипите ни ще използват качествени материали и безвредни бои, за да гарантират здравето и комфорта за вашето дете. Ще съчетаят вълнуващи дизайнерски елементи с практичност и удобство, създавайки уникални и вдъхновяващи стаи за вашите малчугани. Доверете ни се, за да направим детската стая на вашето дете магическо място, където те ще се радват на игра, учене и въображение!

Често задавани въпроси

Хубаво е стените да са боядисани с бои, които могат да се мият. Тавана може да е оформен в различни форми от гипсокартон за да изглежда стаята по- интересна и забавна. А, за пода най- доброто решение е да е от коркова настилка. Тя е по- топла и по- еластична и съответно предпазва от удари при падане.

Може да се монтират интересни лампички по стените и тавана във формата на луна, цвета, самолети, коли и т.н. Нашите електротехници могат да монтират висящи или вградени лампи (плафони). Могат допълнително да осветят работната зона около бюрото и всичко останало, което е необходимо за светла и слънчева детска стая.

Майсторите от 151® могат да монтират прозорци със защита за деца от отваряне. Монтираме специални дръжки за по- труден достъп. Изолираме и скриваме всички кабели и контакти за предпазване от електричен удар.

4.7/5 - (1135 votes)