Намери твоя майстор за ремонт на мокро помещение в София – бани и тоалетни

Ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни – влиза в широкия спектър от услуги, които предлагаме. Ако искате само те, образно казано, да си останат мокри, ремонтирайте ги, докато е време. Ако Ви предстои тепърва да се нанасяте в ново жилище, което е само на пирони и голи стени, проблемът е мащабен. Или, за да не го наречем проблем, нека бъде предизвикателство. Голямо предизвикателство за новаците и поредния проект – за ветерани като нас. Закупили сте идеалното жилище, а сега трябва да го обзаведете.

Реализирането на ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни – е една от най-скъпите части. Квадратурата и изчислените по нея труд и материали, монтажът и демонтажът определят крайната цена. И ако сте с голяма баня, в която сте предвидили допълнителни удобства, пригответе се материално и психически. Няма да Ви лъжем – ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни – е равносилно на сериозни рискове. Риск, че няма да се справите сами. Риск, че няма да постигнете желания краен резултат. Риск от наводнение, от преждевременно спукани тръби. Риск от счупени батерии и смесите, душове, дефектни или неработещи бойлери. Риск от неизправност на джакузито и ваната. Да не забравяме съседите. Ако проблемът тръгва от Вас, ще свърши у тях.

Ремонт на мокро помещение

Не губете време в съмнения – запознайте се колко ще струва тази услуга

Какво включва ремонтът на мокри помещения – бани и тоалетни

Включва цялата суматоха около къртенето на старите плочки и подмяната им с нови. Включва нивелацията, правилния ъгъл на оттичане на водата, фугирането. Включва транспортирането на всички нужни материали и техника.

Съдействаме Ви при избора на най-добрите изпълнители. Те ще направят необходимите измервания на стените. Ще запушват пукнатини с потенциал да се разширяват, ако сте сигнализирали за теч, сканираме стените и установяваме мястото на проблема. Ако могат да избегнат къртенето, правят го. Ако не може да се избегне, обикновено се кърти само там, където е крайно належащо. След това отпадъците трябва да бъдат събрани и транспортирани до депа.

Изпълнителите, с които можете да се свържете чрез платформа 151.bg предлагат още услуги за лепене на тапети в банята и тоалетната, установяването на прозорци в стените или тяхното зазидане и измазване. С две думи – предлагат всичко за Вашия ремонт на мокри помещения – бани и тоалетни.

Финално казано

Изпълнителите, с които можете да се свържете чрез 151.bg предлагат конкурентни цени, изготвяне на планове и проекти, както и много идеи и оферти. Все някоя ще се понрави и на Вас. Все някоя ще е угодна и на Вас. Свържете се с всички изпълнители, като попълните контактната форма на сайта, и ще се убедите в това и сами.

Често задавани въпроси

Да. Разполагаме с екипи от квалифицирани водопроводчици за монтаж, инсталиране и ремонтиране на цели ВиК системи или само компоненти от тях.

Да. Разполагаме и с експерти по къртачни дейности предлагащи комплексни услуги от типа кърти- чисти- извозва. Притежаваме собствени камиони и контейнери с които извозваме строителните отпадъци до лицензирани за това места.

Не. Стремим се цените ни да отговарят на стандарта. Предлагаме услуги на изгодни и конкурентни цени за да може от тях да се възползват максимален брой хора.

4.6/5 - (1104 votes)