Oткриване на течове с термокамера в Русе

Скритите течове са бич за всяко домакинство. Те водят до разрушаване на плочки, отлепване на тапети, поява на мухъл и наводнения във вашия дом или този на съседите ви. Ето защо, е нужно да потърсите услугите на 151.bg по откриване на течове в Русе и други точки на страната. Ние откриваме течове без къртене, а също така и отстраняваме причините за тежките аварии.

За откриването на скрити течове работим с термографска камера и допълнителна техника. Последната ни помага да намерим причината и за най-неприятния теч от банята или терасата. Ако видите мокри петна по стените и тавана, е време да ни се обадите, защото щетите могат да станат много сериозни, а това ще ви струва пари, с които невинаги можете да разполагате.

Екипът ни е готов да предложи откриване на течове в Русе за повече от един адрес, защото имаме достатъчно специалисти, с чиято помощ се извършваме нужните ремонти във всяка една сграда. Не желаем да звучим нескромно, но сме едни от най-добрите в този бранш.

Откриване на течове в Русе

Ако искате да получите информация за цените на този тип услуга – натиснете тук

Защо да поръчате услуга с термокамера от нас?

Ние не сме нито самозвани водопроводчици, нито скъпа фирма, която не може да си позволите. Правим всичко възможно, за да предложим конкурентни цени, а последните ще видите в нашия сайт. В случай, че прегледате цените на други услуги, то със сигурност нашите оферти ще грабнат вниманието ви. Това е така, защото ви ценим и уважаваме.

Работим с най-модерната техника за термографско обследване в Русе и други части на страната. За да се уверите в думите ни, можете да ни дадете задача за диагностициране на течове и влага, като ние ще действаме безкомпромисно, и ще ви отървем от проблемите.

Как да се свържете със 151.bg за откриване на течове?

За да получите услуга от добър водопроводчик – попълнете и ни изпратете формуляра ни за контакт. Ние ще се свържем с вас, за да уточним останалите подробности. Ще ви информираме за нашите услуги и цени, както и ще приеме вашата заявка за термографска диагностика и ремонт. Ако пък имате по-дълги въпроси, няма проблем да ги зададете използвайки формата за контакт, и да ни изпратите електронна поща. Ние поемаме ангажимента, да ви отговорим възможно най-бързо и с най-малките подробности.

Откриване на течове от фуги

Фугата представлява широко понятие, което се ползва в строителството. Навсякъде в една сграда има фуги. Срещат се на покрива,

Откриване на течове от парно

Ако искате да избегнете стария и труден метод за откриване на течове от парно чрез къртене, то трябва да се доверите на съвременните технологии и да повикате нашия екип, който ще направи диагностика посредством използването на термокамера…

Откриване на течове от подово отопление

Подовото отопление е отлично решение за дома, което включва в себе си тръби, чиято вода се затопля с помощта на котел. Ако обаче забележите наличие на влага в различните помещения предизвикана именно от пода…

Откриване на течове от подземни гаражи

В случай, че изпитвате затруднения поради теч от подземен гараж не изпадайте в паника – няма място за притеснения. Ние от 151® ще ви помогнем да се справите с този проблем. Фирмата ни предлага професионално извършване на услугата откриване на течове в подземни гаражи…

Откриване на течове с ултразвук

Течовете у дома са много неприятни. Влагата с неясен произход може да повреди голяма част от жилището, а и да доведе до здравословни неприятности.

Откриване на течове под земята

Ако забележите каквото и да било, което да ви наведе на мисълта, че може да имате проблем с теч под земята, предприемете мерки веднага, като се обърнете към екипа на 151®. Ние предлагаме професионално и успешно откриване на такъв тип течове..

Видеодиагностика на течове

Видео инспекцията на канали е съвременен и щадящ начин за извършване на диагностика на канализацията. Ако се нуждаете от такава услуга в София, обърнете се към специалистите в платформа 151.bg.

Откриване на течове в бани

За да намерим причината на теча, се доверяваме на модерните технологии. Използваме обучен екип от специалисти работещи с термокамера, която дава отлични резултати…

Откриване на течове от покриви

Само по себе си откриването на теч от покриви представлява трудност. Има различни методи, с чиято помощ може да се установи какво причинява теч, като много техници използват визуален контакт със съоръжението..

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът…

Откриване на течове от водопровод

Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му…

Често задавани въпроси

Нашата фирма обслужва почти всички градове в България. Изборът на морския град Русе не е на произволен принцип, нито пък случаен. В него живеят стотици хиляди души, които имат нужда от ежедневно обслужване. А ВиК услугите не са нещо, което можете да си набавите от аптеката или магазина. Трябва да разполагате с хора в обкръжението си, които да Ви насочат към надеждни професионалисти. Ако нямате такива, обходете сайта ни и ще намерите Вашето решение.

Най-напред искаме да допълним, че нашите решения се адаптират чудесно и към административните сгради, към индустриалните предприятия, към МОЛ-овете и други офис сгради. Потреблението е едно и също, рисковете са еднотипни. Разликата е само в консумацията на вода на дневна база и степента на амортизация на системите.

Рискове има както за водопроводи и канализации, които не се експлоатират, така и за тези, които постоянно влизат в приложение. В първия случай говорим например за изоставени постройки, в които никой не живее. Във втория случай говорим за помещения и сгради, които се посещават ежедневно от стотици и хиляди хора.

Всеки може да бъде засегнат и никой не е застрахован срещу течове, запушвания и аварии.

4.4/5 - (1095 votes)