Oтпушване на канали с Фекалка в София

Чрез платформа 151.bg можете да се свържете с професионалисти в областта почистване на канали. Потърсете ни, ако имате запушена канализация, а ние бързо ще установим от къде идва проблема, какъв е видът на запушването и ще Ви предложим как точно да се справим с него.

Специалистите ни разполагат с професионална техника и с квалифициран персонал за извършване на услугата отпушване на канали с фекалка. Тази специфична дейност се осъществява с помощта на автомобил, който е специализиран за целта.

Отпушване на канали с Фекалка

Цените са важни? Даваме ви лесен достъп до нашата ценова листа – натиснете бутона!

Признаци за запушване на канала

Ако забележите, че при използването на санитарни прибори у дома като мивки, вани, подови сифони и тоалетни не успява да поеме водата, изливаща се в нея, значи, че каналът ви е запушен.

Има различни методи за отпушване, като един от тях е с фекалка. Нашите специалисти ще преценят при оглед как да се отпуши канала Ви и ще подберат възможно най-добрият начин.

Какви други външни признаци за запушена канализация може да има?

Ако при влизане в сградата – къща, блок, кооперация или друго, се усеща лоша миризма от фекална вода, това е знак за запушена канализация. В такива случаи вижте дали мазетата не са започнали даже да се пълнят. Когато не се вижда, може да отворите капака и да погледнете в ревизионната шахта дали в нея няма вода.

На какви заблуди за отпушването на канали можете да попаднете?

Ако имате проблеми със запушени канали, отново Ви напомняме, че трябва да потърсите професионалисти. Вероятно сте чували много „трикове“, но имайте предвид, че те не действат! Сода и оцет няма да отпушат канализацията ви. Солта със сода също няма да помогне! Ние от 151.bg можем да отпушим канала в сградата с фекалка за минути. Свържете се с нас при проблем!

Вижте тези полезни съвети

При всички положения най-добре е да потърсите опитни каналджии при проблеми с отводняването. Ние сме на Ваше разположение. Имаме и фекалка, с която безпроблемно да отстраним запушването.

Ето няколко съвета, към които е добре да се придържате, докато ни повикате и се отзовем на адреса.

Когато санитарните прибори не успяват да поемат водата, веднага спрете притока! Ако без да пускате вода, фекална вода не спира да извира от тях, помолете съседите над апартамента Ви временно да не пускат вода, преди да се отпуши канала. Не поставяйте предмети на капаците от ревизионните шахти. В никакъв случай не ги замазвайте, защото трябва лесно да се отварят!

Често задавани въпроси

Защото ние работим скоростно, професионално и ловко. Специализирани сме в услугите с течни отпадъци и имаме огромен професионален опит

Със специализиран камион тип Фекалка можем да почистим септични ями, канализации и шахти. Справяме се със всякакъв вид трудности и изпитания. Почистваме малки и огромни септични резервоари.

Цените се определят след предварителен оглед и анализ на процедурата, която ще се извърши. Можете да се свържете с нас на телефоните изписани в сайта ни за да Ви посетим и да Ви изпратим нашата оферта

4.4/5 - (1298 votes)