Pочистване на септичнa ямa в София

За по-голямата част от септичните ями има риск да се препълнят с отпадни води, това се случва, когато дебитът на водата надвиши способността за попиване на самата яма. В този ред на мисли е добре да използвате фирма за почистване на септична яма, която използва необходимата техника за тази цел. Ние от 151.bg предлагаме тази услуга и можете да се възползвате от предложенията ни.

Почистване на септична яма

Цените са важни? Даваме ви лесен достъп до нашата ценова листа – натиснете бутона!

Защо да изберете екип на 151.bg за почистване на септична яма?

Нашият опитен екип в София притежава модерна техника за диагностика и инструменти, с чиято помощ почиства различните типове септични ями. Това, което можем да гарантираме е, че ще се разбият твърдите образования в ямата и ще се премине към изпомпването на отпадните води. Съдържанието ще бъде отведено и изхвърлено на предназначено за това място. Работим качествено и на наистина достъпни цени.

Редом с това извършваме и дезинфекция по предварително желание на клиента. Притежаваме транспорт и апаратура, за да извършим всичко както трябва. След намесата ни ще се радвате на чистота и възможност да използвате съоръжението по предназначение за дълъг период от време.

До какво може да доведе препълнената септична яма?

Освен неприятните миризми и мръсотията, ще се сблъскате с проблеми, от сорта на преливане и невъзможност за използване на тоалетната. Това са все сериозни причини да извършвате профилактично почистване на няколко месеца, като точният срок зависи от размерите на септичната яма. Ние ще Ви дадем по-детайлна информация, когато се свържете с екипа ни.

Продължителното използване на септични ями, без професионално почистване е голям проблем, който не бива да се неглижира. В този ред на мисли потърсете пакетната услуга по почистване и дезинфекция със специален препарат. Извършвайки тази работа получавате чистота, комфорт и приятен аромат. Ето защо Ви препоръчваме да се свържете с нас, чрез контактната ни форма, за да постигнем пълен успех.

Често задавани въпроси

Като професионална фирма за този вид почиствания ние използваме професионални техники, уреди и инструменти. Извършваме диагностика, почистване от твърди образувания и изпомпваме отпадните води

Предлагаме тази услуга в десетте най- големи града в България- София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Перник, Велико Търново и Благоевград. Потърсете ни за някой от тези градове, както и за околните по- малки местности

Можете да се възползвате от нашите изгодни комплексни предложения за почистване на септични ями съчетани с дезинфекция със специален препарат.

4.4/5 - (1027 votes)