Подмяна на ел инсталация на къща в София

Ако имате нужда от професионални електро услуги, обърнете се към 151.bg. Една от дейностите, които извършваме, е подмяна на ел инсталация на къща. Ние предлагаме ефективност, сигурност и надеждност, като извършваме дейността си на най-добрите цени. Можем да изградим нови, да ремонтираме и да сменим стари ел инсталации на къщи. Предлагаме конкретни и цялостни решения за клиентите ни, които строят нова къща или пък осъвременяват дома си.

Подмяна на ел инсталация на къща

Не се колебайте – разгледайте нашата ценова листа и открийте най-добрата оферта за вас.

Полагане и изтегляне на кабели

Предлагаме полагане и изтегляне на трижилни и двужилни кабели според предпочитанията на клиента и вида инсталацията. За тази цел използваме кабел тип СВТ или пък мостов проводник. Те може да са положени в кабелни канали, директно в мазилката или в гофрирани тръби, според това какво е естеството на къщата, изискванията на клиента и конкретното задание в техническия проект.

Монтаж на разклонителни и конзолни кутии

Заедно с извършването на полагане на кабелите се монтират и разклонителните кутии, а също и конзолите. Разклонителните кутии се използват за разпределение и за разклонение на основната магистрала от токовия кръг между излазите и различните консуматори, като това се случва с помощта на възлови точки. Точно възловите точки се реализират в тях. Конзолните кутии пък се използват за точки, в които може да се монтират различните електрически ключове и необходимите контакти.

Окомплектоване на електрически ключове и контакти

Във всяка една конзолна кутия трябва да се поставят и да се свързват съответните ключове и наличните там контакти. Ключовете за осветление може да са както единични, така и серийни, а понякога дори девиаторни или дори димери. Контактите пък от своя страна може да са обикновени или двойни, а в някои случаи – тройни. Най-напред те трябва да се свържат със съответната контактна система и при довършителните работи по изграждането или подмяната на ел инсталацията на къщата им се поставят рамките и капаците.

Нашият екип предлага услуга за ремонт и подмяна на стари ключове и контакти с нови, като услугата би могла да включва и подмяна на конзолните кутии. Можем да извършим и цялостна смяна на ел инсталацията на вашата къща. Доверете ни се и ще останете доволни от качеството на извършената работа.

Често задавани въпроси

Услугата ни включва всичко необходимо, което трябва да се направи. Полагане на нови мостове и кабели. Фиксиране и укрепране на кабелите в мазилката. Предлагаме също и монтаж на нов нагревател в алуминиев или чугунен радиатор.

Извършваме и това! Според вида на повредата, можем да подменим амортизиралите части или да ги подвържем и закрепим. Също така преместваме контакти и установяваме изводи за допълнителни осветителни тела

Способни сме на всичко! Фиксираме и укрепваме кабели в мазилка, бетон или гипс картон. Монтираме към тях нови разклонителни кутии, конзоли, ключове и изводи за климатици, абсорбатори или осветителни тела.

4.5/5 - (1088 votes)