Добри електро майстори за подмяна на ел инсталация на кухня

Ако ви предстои да правите ремонт на жилището си и сте взели решението да смените старата си ел инсталация на кухнята, можете да се доверите на екипите, част от платформа 151.bg.

Подмяната на електрическата инсталация във вашата къща е ключова стъпка към сигурността и ефективността на жилището ви. Нашите специалисти в областта на електротехниката са на разположение, за да осигурят бърза и професионална подмяна на вашата стара инсталация с нова и съвременна система. С индивидуален подход към всеки проект, ние анализираме вашите нужди и предоставяме оптимални решения за подобряване на функционалността и безопасността на дома ви. Съчетавайки най-новите технологии с качествени материали, ние гарантираме, че вашата нова електрическа инсталация отговаря на всички стандарти за безопасност и ефективност, осигурявайки ви спокойствие и комфорт за дълги години напред.

Подмяна на ел инсталация на кухня

Не се колебайте – разгледайте нашата ценова листа и открийте най-добрата оферта за вас.

Как извършваме подмяната на старата инсталация?

Когато извършваме ремонт или подмяна на ел инсталации спазваме всички нормативни изисквания. Съобразяваме се с Наредба 3 за устройството на електрическите уредби и за електропроводните линии. Също така гарантираме безопасност при експлоатация на подменената от нас инсталация в кухнята. В състояние сме да ви предложим ефикасно и наистина бързо решение на проблемите ви. При подмяна на ел инсталация на кухня използваме винаги само качествени материали и прилагаме техника, които, използвани в съчетание с добрите технологии правят още по-дълго времето за безопасна експлоатация на електрическата ви инсталация. Професионално и бързо откриваме и отстраняваме различни електрически аварии в дома ви и можем да подменим кухненската инсталация. Предлагаме ви и възможност да доставим и материалите, необходими за предстоящия ремонт и ще получите коректно обслужване.

Повече за ел екипите на платформа 151.bg

Нашият екип е съставен от квалифицирани електро специалисти, които имат богат опит и сериозен стаж в сферата на енергетиката. Освен услуги за подмени на инсталации, ние изпълняваме всичко останало от гамата с електро услуги и ремонти. Съчетаваме съвременното и полезното, като се стремим да удовлетворяваме клиентите си с достъпни цени за услугите, но с висок и професионален завършек.

За да получите услуга от наш електротехник е необходимо да попълните и да ни изпратите формуляра ни за контакт. Ние ще се свържем с вас, за да уточним необходимите подробности.

Оглед от нашите специалисти

За да сме наясно за какво точно става въпрос и за да можем да ви направим конкретна ценова оферта, трябва да извършим посещение на място!

Предлагаме подмяна на ел инсталация на кухня, но освен това фирмата извършва и ремонт на съществуващи вече електрически инсталации.

Ако имате нужда от извършването на каквито и да било услуги, свързани с ел инсталации в дома или офиса ви, свържете се с нас. Ще извършим необходимото за вас бързо, качествено и професионално. Предлагаме и поддръжка на ел инсталации.

Предлагани услуги

Извършваме ремонт на съществуващи ел инсталации и подмяна на ел инсталация на кухня. Подменяме захранващи линии и извършваме смяна на апартаментни табла. Ремонтираме и подменяме стълбищно осветление. Ремонтираме професионална и битова техника. Можем да отстраним всякакви видове електрически повреди. Ремонтираме ел табла.

Работим с гъвкавост в работното време и се отзоваваме бързо в случаи на аварии. Извършваме цялото обслужване на атрактивни цени!

Защита срещу токов удар

За да осигурите максимално  предпазване на новата електрическа инсталация, поинтересувайте се и за поставяне на защита срещу токов удар. Тя се монтира на таблото с бушоните. Може също да закупите ново ел табло, което да е с вграден предпазител.

Изпълните ли нашите съвети, със сигурност ще се радвате на по-добро качество на вътрешната инсталация. Дълги години по нея няма да възникват никакви повреди.

Старите ел инсталации със сигурност не са добро решение и причината е, че крият опасности. Не чакайте проблемът да настъпи, предотвратете го. С нова инсталация ще можете да си позволите да ползвате едновременно толкова уреди, колкото ви трябват. Специалистите на 151® могат да се заемат със задачата и ще я свършат качествено и бързо.

Често задавани въпроси

Услугата ни включва всичко необходимо, което трябва да се направи. Полагане на нови мостове и кабели. Фиксиране и укрепране на кабелите в мазилката. Предлагаме също и монтаж на нов нагревател в алуминиев или чугунен радиатор.

Извършваме и това! Според вида на повредата, можем да подменим амортизиралите части или да ги подвържем и закрепим. Също така преместваме контакти и установяваме изводи за допълнителни осветителни тела

Способни сме на всичко! Фиксираме и укрепваме кабели в мазилка, бетон или гипс картон. Монтираме към тях нови разклонителни кутии, конзоли, ключове и изводи за климатици, абсорбатори или осветителни тела.

4.3/5 - (1026 votes)