Подмяна на ел инсталация в апартамент в София

Планирате ли подмяна на електрическата инсталация във вашия апартамент? Нашата услуга за подмяна на електрическа инсталация ще ви помогне да осигурите сигурност, ефективност и съвременност на електрическите системи във вашия дом. Опитните ни електротехници ще проучат внимателно състоянието на съществуващата инсталация и ще ви предложат индивидуално решение, отговарящо на вашите нужди. Със специализирани знания и качествени материали, ние ще гарантираме, че новата ви електрическа система отговаря на най-високите стандарти за безопасност и ефективност. Така ще получите не само подобрена функционалност и удобство, но и по-добра стойност на вашия жилищен обект.

Смяна на ел инсталация на апартамент или направата на ел инсталация е работа за професионален ел техник, с каквито разполагаме тук в платформа 151.bg Електрическата инсталация представлява една от основните инсталации, които съществуват във всяка съвременна сграда.

Подмяна на ел инсталация в апартамент

Не се колебайте – разгледайте нашата ценова листа и открийте най-добрата оферта за вас.

Как работи електрическата инсталация?

Електрическата инсталация има задачата да служи за пренос на  енергия.  Ел инсталацията е съставена от електрически кабели, както и електрическа апаратура, служеща за контрол и за обезопасяване на самата ел инсталация. В нея има електрически ключове и ел контакти, като с тяхна помощ управляваме електроуредите в апартамента си.

Електрическата инсталация с течение на времето се износва и се амортизира по различни причини. Тогава се налага да се извърши смяна на ел инсталация или пък тя да бъде ремонтирана. Ремонт може да е нужен само в даден участък и зона с цел да продължи нейното нормално функциониране. Промяната  в електрическата инсталация често се налага и с цел тя да бъде разширена. Подмяна на ел инсталацията с тръби може да се извърши и без къртене и разбиване. Останалите видове, които са с директно полагане обаче, винаги налагат рязане, преправяне и къртене.

Ел инсталация на апартамент

Под подмяна на ел инсталация на апартамент трябва да имаме предвид изискванията, които се прилагат по отношение на жилищна сграда. Възможностите може да бъдат да се изградят електрически инсталации , които да са еднофазни и трифазни. Съответно могат да бъдат двужилни или трижилни, четирижилни или пък петжилни. Какъв е броят на жилата може да бъде определен от номиналното напрежение и от наличието на директен заземителен контур, които да излиза от електрическото табло. Трябва да се има предвид, че основен елемент във всяка една електроинсталация на апартамент е електрическото табло.

Смяната на електрическа инсталация е свързана със смяната на електрическите кабели, електрическото табло и електрическите връзки.

Защо да изберете нашите услуги?

Ще извършим подмяната бързо и качествено, като крайният резултат ще бъде със сигурност точно такъв, от който да останете истински доволни. Работим на отлични цени, така че ако се нуждаете от тази услуга, не се колебайте да се свържете с нас.

Изборът на нашите услуги е гаранция за професионализъм, надеждност и отлично качество. Съчетаваме години опит със съвременни подходи, за да осигурим на клиентите си най-доброто в областта. Нашите експерти са лицензирани професионалисти, които имат богат опит в сферата на електрическите инсталации. Внимателно изследваме всяко задание и предоставяме индивидуално решение, специално съобразено с вашите нужди. Ние ценим прозрачността и отвореността в комуникацията с нашите клиенти, гарантирайки, че всеки процес е ясен и разбираем. Избирайки нашите услуги, ще получите не само качествено изпълнение на проекта, но и партньорство, в което може да се доверите.

Често задавани въпроси

Услугата ни включва всичко необходимо, което трябва да се направи. Полагане на нови мостове и кабели. Фиксиране и укрепране на кабелите в мазилката. Предлагаме също и монтаж на нов нагревател в алуминиев или чугунен радиатор.

Извършваме и това! Според вида на повредата, можем да подменим амортизиралите части или да ги подвържем и закрепим. Също така преместваме контакти и установяваме изводи за допълнителни осветителни тела

Способни сме на всичко! Фиксираме и укрепваме кабели в мазилка, бетон или гипс картон. Монтираме към тях нови разклонителни кутии, конзоли, ключове и изводи за климатици, абсорбатори или осветителни тела.

4.5/5 - (1167 votes)