Опитни електрехници за ремонт на стълбищно осветление в София

Професионалистите, от които е изграден екипът на 151®, извършват ремонт на стълбищни осветления на обществени и жилищни сгради. Работим бързо и безупречно и предоставяме услугите си на едни от най-добрите цени на пазара, така че можете да ни се доверите без каквото и да било колебание.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Електроенергията доста поскъпна в последните години и с това става все по-голяма нуждата от пестеливото ѝ използване. Тази необходимост води до поредица от действия, които са в тази насока. Масово се преминава към използване на по-висок клас  енергоспестяващи уреди, а също и използване на енергоспестяващи осветителни тела. Популяризират се и интелигентните системи за управление на осветлението, на климатизацията и още редица  ел системи в дадена сграда.

В състояние сме да преработим стълбищното ви осветление така, че да може да се реализира максимална енергийна ефективност, като това в никакъв случай не влошава комфорта на осветеност. Най-хубавото е, че за целта не са нужни големи разходи.

Възможни варианти

Има няколко възможни варианта. Най-лесният е да подмените всичките си крушки с такива от по-висок енергиен клас.  Друг вариант е да бъдат монтирани нови осветителни тела, които да с датчик за присъствие, като при него недостатък е големия брой осветителни тела с датчици,  защото това води до нужда от по-висока  първоначална инвестиция и поддръжката в последствие е по-скъпа. Още един вариант е даден брой осветителни тела да бъдат управлявани от един датчик, като препоръчваме този начин, защото при него не е нужна смяна на осветителните тела. Ще трябва да се извърши само частична преработка на ел инсталацията. В случай, че се съчетае с първия вариант, тогава се постига цялостен ефект с вложени минимални средства.

Дейности, свързани с ремонт на стълбищно осветление

Когато става дума за нужда от ремонт на стълбищно осветление, можете да се обърнете към нас, независимо за каква точно дейност става дума. Извършваме проверка за заседнал лихт бутон и смяна на повредени осветителни тела. Можем да сменим повредени датчици за движение. Сменяваме и повредени стълбищни автомати, както и релета за време. Откриваме къси съединения и прекъснати кабели в ел инсталацията. Предлагаме и преработка на ел инсталацията.