Откриване на скрит теч от подово отпление с термокамера

Подовото отопление е отлично решение за дома, което включва в себе си тръби, чиято вода се затопля с помощта на котел. Ако обаче забележите наличие на влага в различните помещения предизвикана именно от пода, то тогава трябва да повикате специалист, за да се установи откъде идва теча. В противен случай излагате апартамента или къщата на рискове и различни видове щети.

Имаме възможност да открием всякакъв тип скрит теч – под почва, бетон, в баня или друг  в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Благоевград на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

В случай, че подозирате, че подово-отоплителната ви система започва да предизвиква влагата в някое от помещенията ви у дома, тогава се свържете с нас. Бригада 151® сме профилирани, когато става въпрос за установяване и отстраняване на течове, възникнали от подово отопление. Целият ни екип е с богат натрупан опит, насъбиран в продължение на години наред. Разрешили сме десетки казуси, като сме отстранили проблеми, свързани с течове от подовото отопление.

Трябва да отбележим, че освен с компетентни професионалисти с умения и опит, разполагаме и с професионална инфрачервена камера, както и поддържаща апаратура към нея. По този начин за нас ще е лесно да разкрием източникът на проблема. А когато вече знаете местонахождението на теча – всичко вече ще е много по-лесно. Няма да се налага излишно къртене при самия ремонт, а по този начин пестите пари и време.

Защо да изберете термографското обследване?

В случай на теч от подово отопление термографското обследване е това, което ние ви препоръчваме, защото то ни предоставя детайлна информация по отношение на това, което се случва отдолу, под завършващата повърхност, била тя плочки, ламинат или нещо друго. Ако гледате с невъоръжено око на проблема, много е вероятно нищо да не ви подсказва за това, че там, под повърхността, има теч или разлив на вода. Това представлява основно предимство на технологията, наречена термографска диагностика. Доверете се на нашите специалисти за извършването й. Ще останете доволни от обслужването и от крайния резултат.