Откриване на течове София с термокамери FLIR & скенери на TRAMEX и опитни екипи

Влагата във вашия дом може да Ви поднесе много неприятни изненади. На първо четене тя изглежда безобидна, но с течение на времето се превръща в сериозен проблем. Ако видите тъмни петна на тавана или стените, както и ако има наличие на мухъл, то може би сте станали жертва на скрити течове. Водопроводчиците от 151.bg обаче могат да ги фиксират и отстранят по най-добрия начин.

За щастие вече не се налага къртене на стени, за да се визуализира спукана тръба. Професионалистите, регистрирани в платформа 151.bg извършват откриване на течове София , чрез термокамера. С този уред те успяват да намерят проблема и да разберат какво го причинява. Благодарение на термокамерата може да бъде визуализиран всеки проблем от покрив, баня, тераса и дори в подземен гараж. Термографията е един от най-добрите начини, за да се разбере на какво се дължи влагата в дома или на работното място.

Откриване на течове София

До края на Август 2023 год предлагаме специална отстъпка при откриване на скрит ВиК теч с термокамера.

Стойността на услугата е 80,00 лв.

Ако искате да получите информация за цените на този тип услуга – натиснете тук

Защо влагата е опасна?

Имайте предвид, че влагате действа с разрушителна сила върху различните видове повърхности. Тя може да доведе до отлепване на плочки в банята или развали боята на тавана и стените. Отделно от това влажността на въздуха в помещенията е предпоставка за здравословни проблеми. От тази гледна точка не бива да бавите процедурата по нейното премахване.

Много често течовете идват от съседни апартаменти. Ето защо, когато екип на 151.bg посети обекта, е нужно съкооператорът от горните етажи да осигури достъп на техниците ни. По този начин ще успешно откриването на причината за проблема. В този ред на мисли, е необходимо да помолите учтиво вашия съсед да позволи влизането в апартамента му на професионалните ни термографи.

Как работи термографската камера?

Тези високотехнологични устройства използват инфрачервени лъчи, за да заснемат разликите в температурата на повърхностите. При откриване на вода, топла или студена, се проявява като аномалия във визуализацията на термокамерата.

В зависимост от това, докъде е стигнал проблемът се извършват ремонтни дейности. Ако сте оставили влагата да действа дълго време, е възможно да се наложи основен ремонт. В случай, че сте се свързали с нас в ранен стадий могат да се направят козметични подобрения и частичен ремонт. По-важното е да действате бързо, ако откриете нещо обезпокояващо.

Откриване на течове от фуги

Фугата представлява широко понятие, което се ползва в строителството. Навсякъде в една сграда има фуги. Срещат се на покрива,

Откриване на течове от парно

Ако искате да избегнете стария и труден метод за откриване на течове от парно чрез къртене, то трябва да се доверите на съвременните технологии и да повикате нашия екип, който ще направи диагностика посредством използването на термокамера…

Откриване на течове от подово отопление

Подовото отопление е отлично решение за дома, което включва в себе си тръби, чиято вода се затопля с помощта на котел. Ако обаче забележите наличие на влага в различните помещения предизвикана именно от пода…

Откриване на течове от подземни гаражи

В случай, че изпитвате затруднения поради теч от подземен гараж не изпадайте в паника – няма място за притеснения. Ние от 151® ще ви помогнем да се справите с този проблем. Фирмата ни предлага професионално извършване на услугата откриване на течове в подземни гаражи…

Откриване на течове с ултразвук

Течовете у дома са много неприятни. Влагата с неясен произход може да повреди голяма част от жилището, а и да доведе до здравословни неприятности.

Откриване на течове под земята

Ако забележите каквото и да било, което да ви наведе на мисълта, че може да имате проблем с теч под земята, предприемете мерки веднага, като се обърнете към екипа на 151®. Ние предлагаме професионално и успешно откриване на такъв тип течове..

Видеодиагностика на течове

Видео инспекцията на канали е съвременен и щадящ начин за извършване на диагностика на канализацията. Ако се нуждаете от такава услуга в София, обърнете се към специалистите в платформа 151.bg.

Откриване на течове в бани

За да намерим причината на теча, се доверяваме на модерните технологии. Използваме обучен екип от специалисти работещи с термокамера, която дава отлични резултати…

Откриване на течове от покриви

Само по себе си откриването на теч от покриви представлява трудност. Има различни методи, с чиято помощ може да се установи какво причинява теч, като много техници използват визуален контакт със съоръжението..

Откриване на течове от басейни

Откриването на теч от басейн е много сложна задача, тъй като хидросъоръжението има сложен състав. В този ред на мисли трябва да се диагностицира водопроводът…

Откриване на течове от водопровод

Най-хубавото е, че при ползване на термокамера или ултразвук не се налага къртене. След извършване на нужната диагностика специалистите могат да се заемат с разрешаването му…

Често задавани въпроси

Нашата фирма предлага услугата откриване на течове, при това – неслучайно. Като виртуози в сферата на ВиК ние знаем колко коварна може да бъде влагата в помещенията. С нашето оборудване, квалифициран персонал и работещи методи можем да диагностицираме състоянието на Вашата канализация или водопровод.
Работим с технология, която не всеки има, а и не е нужно да си е осигурил. Така предпазваме водопровода от всевъзможни щети и проблеми.

151® винаги работи на място. След оглед и констатиране на цялостното състояние на тръбите изразяваме мнението си. Невинаги съмненията Ви са оправдани. Друг път, без да има видими причини, течовете са налице. Но Вие разбирате, че са там, когато ситуацията се е усложнила – избива вода, плочките се отлепят и т.н.
За да избегнете подобни неудобства, е добре профилактично да търсите услугите на фирми като нашата, за да си „сверите часовника“. 151® изпълнява откриване на скрити ВиК течове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Благоевград и Перник, както и съпътстващите населени места.

Всяка фирма, уважаваща себе си и бизнеса си, е осигурила достъп на клиентите и в интернет. Нашият сайт е разработен изцяло за Ваше улеснение, затова най-сигурният и бърз начин да ни потърсите е като използвате контактите, качени в него.
Уверяваме Ви, че действаме мигновено и още по-скорострелно поправяме щетите в дома или офиса Ви.

4.4/5 - (1034 votes)