Откриване на скрити и прекъснати кабели

Екипът на 151® предлага качествено извършване на услугата по откриване на скрити и прекъснати кабели. Най-хубавото е, че, стига случаят да го позволява, ще извършим всичко това без къртене, като за целта ще използваме специален уред за слабо и силнотокови инсталации. Този уред позволява да бъде локализирано мястото на прекъснатия или закрит със строителни материали контакт, разклонителна кутия и др. с голяма точност.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Съществуват няколко различни начина да откриете окабеляване в стената. Използват се най-често професионални устройства, понякога обаче може откриването да се осъществи и с различни други методи.

Съществуват няколко вида устройства, които дават възможност да бъде определено местоположението на скритите кабели в стената или пък пода.

Има инструменти-металотърсачи, които създават поле и благодарение на него намират метал, паднал в зоната им на действие. Устройството е лесно за използване. Това е професионален инструмент.

Съществува и електромагнитно устройство, което взаимодейства с външно електромагнитно поле. Състои се от две устройства. Те могат да търсят електрически кабели, ако са свръзани един с друг.

Други варианти за откриване на скрити и прекъснати кабели

Съществуват и други варианти, които могат да бъдат използвани, когато става въпрос за откриване на прекъснати или скрити кабели. Те обаче обикновено са значително по-рядко ползвани.

Един от удобните и лесни варианти е индикаторът за отвертка. Най-добре би било да изберете модерни типове. Те са със светлинна и със звукова аларма. Ако целите да намерите окабеляване, полезно е да имате на разположение и нормална сонда с LED индикатор. Подобни устройства реагират на електромагнитните полета на електрическото окабеляване.

Специалистите, които обслужват клиентите на нашата фирма, са компетентни и високо квалифицирани. Освен това всички са с богат опит и са се сблъсквали с редица ситуации, така че няма какво да ги затрудни. За да сме в състояние да предоставим пълна гаранция за качеството на дейностите, извършвани от нас, разполагаме и с цялото нужно оборудване.

Ако се нуждаете от професионалист, който да открие скрити или пък прекъснати кабели, можете да се обърнете към нас. Ще получите бързо и качествено обслужване на достъпна цена.