Бързо къртене на бетон в София

Ако сте решили да извършвате по-сериозен ремонт и имате нужда от помощта на професионална фирма, за да бъде всичко успешно с къртенето на бетона, то фирма 151® е нужният Ви помощник. Предлагаме специфичната услуга къртене на бетон, като я извършваме качествено и същевременно – на най-добри цени.

Това е първичен, изключително важен разрушителен процес. Без него не би била възможна никаква реконструкция, нито модернизации. Необходимо е за поставяне на начало на разширяване или за преразпределение на пространството, като това не се отнася само за дома, а и за административни, производствени или обществени сгради.

Имайте предвид, че къртенето на бетон представлява отговорна работа. Никога не си позволявайте да я поверите на хора с малък, а камо ли с никакъв опит. Обърнете се към 151® – така качествената услуга е гарантирана.

Екипът на 151® е с дългогодишен опит в областта на къртачните услуги. Всичките ни специалисти имат опит в сферата. Предлагаме бързо и напълно професионално къртене на настилки и прегради в частни домове, изкъртване на апартаменти, на офис сгради или на складове и производствени халета. Нашата компания извършва демонтаж на прегради и стени от най-различни материали –бетон, тухла, панелни стени, облицовки от фаянс и теракота, настилки и др.

Цели на фирмата

Като продължение на услугата къртене на бетон, след това предлагаме почистване, извозване и други допълнителни услуги, като цените ни са едни от най-добрите и са достъпни за всеки клиент. Стремим се да изграждаме доверие в лицето на клиентите ни, които да останат доволни и отново да ни потърсят при нужда.

След къртенето можем да депонираме строителните отпадъци в законно регламентирани сметища, предназначени за целта.

Структура на екипа

Екипът на 151® е изграден от професионалисти, които имат богати познания за конструкцията и изграждането на сградите, за вида на материалите, инсталациите и тръбопроводите, които кръстосват подове и стени. Преди да бъде извършен демонтаж на стени и на прегради, експертите ни извършват оглед на съоръженията, за да се установи  материала, параметрите и исканите промени, преди стената да бъде разрушена. Това е начинът работата да бъде правилно свършена, едновременно професионално и безопасно.