Изнасяне на електромерни табла на имотна граница в София и областта

Една от дейностите, за които клиенти относително често търсят услугите на екипа на 151®, е изнасяне на електромерни табла на имотна граница.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Технически екипи на нашата фирма извършват изнасяне, както и монтаж на електромерни табла на граница на собственост. Това е начин, по който отпада ангажимента на собствениците или на ползвателите на имота да осигурят достъп до електромера във връзка с отчитането на консумираната електроенергия. Също така се оптимизира работният процес за отчетниците на консумацията. В такива случаи специалистите обикновено монтират нови електромери. Старите проводници се подменят с нови усукани, които са значително по-надеждни при осигуряване на качествено захранване. Също така те са по-издръжливи, когато са изложени на неблагоприятните атмосферни условия.

При смяна на електромера се съставя констативен протокол, като в него се записват показанията както на стария, така и на новия електромер. Приоритетно е изнасянето на електромерни табла за имоти, които са сезонно обитавани или достъпът до електромера на които е  затруднен по някаква причина. Такова изнасяне всъщност е най-вече в полза за клиентите. Достъпността на таблата гарантира точно и навременно отчитане на потреблението. Също по този начин отпада нуждата да са на мястото в деня за отчет.

Защо да изберете услугите на 151® при нужда от изнасяне на електромерни табла на имотна граница?

Екипът на нашата фирма е изграден от компетентни професионалисти, които са напълно наясно с това какво правят. Доверете ни се и ще останете доволни от качеството на извършената работа. Разполагаме с абсолютно всичко, което е нужно за извършването на услуга от подобен тип. Специалистите ни са с нужния опит, качества и познания, а освен това разполагат с необходимите инструменти за извършването на дейността. Всичко това гарантира успешното ѝ извършване.

Качеството на работа при изнасяне на електромерни табла на имотна граница е от съществено значение. Това е изключително важно както за вашата безопасност, така и за тази на имота ви. Правилното изпълнение е свързано и с бъдещите сметки за ток, които ще плащате. В никакъв случай не допускайте аматьори да се заемат с тази задача. Доверете се на професионалистите в наше лице!