Проверете при нас при нужда от опитен майстор за шпакловка на гипсокартон в София

Обикновено гиспокартонените плоскости са предназначени за изграждане на леки конструкции като преградни стени или се използват при изработката на окачен таван. Добро приложение намират и в топлоизолационното изграждане по стените особено в съчетание с минерална вата. Общо взето несъмнен е факта, че гипсокартона ще Ви послужи, когато правите ремонт в дадено помещение, защото той е неизменна част от т.нар. сухо строителство. Но, знаете ли как да оформяте този вид плоскости, как да ги боядисвате или шпакловате? Ако не сте експерт в областта и нямате опит с гипсокартонените (гипсофазерни) плоскости можете да потърсите услугите на нашите майстори от 151.bg. Те ще Ви покажат професионално отношение и ще заслужат Вашата висока оценка.

Шпакловка на гипсокартон

Искате да разбере колко струва тази услуга? Натиснете бутона и проверете нашата ценова листа

Шпакловане и фугиране на гипсокартонени плоскости

Работата с шпакловка независимо от вида й (готова или прахообразна смес, фугираща или завършваща) определено изисква внимание и дълъг опит, защото е изключително важно стените да бъдат перфектно нивелирани и загладени. Шпакловането или фугирането на изработки от гипсокартон не е проблем за професионалист, но ако не сте такъв по- добре не се захващайте с тази задача, защото е съпътствана от много правила, които не бива да се пропускат. Правилата за работа започват още при подготовката на сместа и нейното правилно разбъркване. То не бива да е на бързи обороти, за да не се вкара въздух в материала. А, когато се фугират рязани кантове е задължително преди фугозапълващата шпакловка да се постави хартиена армировка (лента), която да не позволи напукване на покритието в бъдеще.

Банджо за фугиране на гипсокартон

Банджото е изключително удобен и достъпен инструмент, който може да Ви бъде незаменим помощник при работата и оформянето с гипсокартонени плоскости. Чрез него изключително лесно се полага хартиената лента върху кантовете. Вместо да я лепите на ръка е добро решение да се снабдите с банджо, с което ще съкратите времето поне на половина. При всякакъв вид ремонти свързани с шпакловане на гипсокартон не се колебайте да се свържете със 151.bg. Ние разполагаме с екипи разположени в цяла България, готови да помогнат и изпълнят качествено Вашите проекти свързани с дома или офиса.

Често задавани въпроси

Не се колебайте към кого да се обърнете и на кого да се доверите когато ви предстоят довършителни ремонти, защото фирма 151® разполага с мобилни екипи, обучени и квалифицирани точно в тази област.

Можете да разгледате ценовата листа в сайта ни. Предлагаме много изгодни предложения, както и много намаления.

Никак няма да прозвучи добре, ако сами се похвалим, затова ви предлагаме да попитате нашите клиенти и да разгледате техните мнения и оценки. Ежедневно ни се доверяват хора от цяла България и в това няма нищо случайно.

4.6/5 - (1179 votes)